Bugün, 4 Temmuz 2024 Perşembe

ESENLER`DE TDH COSKUSU

ESENLER`DE TDH COSKUSU

Esenler Türkiye Degisim Hareketi Ilçe Baskanligi, ilçe binasinda bir tanitim kokteyli düzenledi?

ESENLER’DE TDH COSKUSU 
 
Esenler Türkiye Degisim Hareketi Ilçe Baskanligi, ilçe binasinda bir tanitim kokteyli düzenledi…
 
Bir kokteyl havasinda gerçeklestirilen davete TDH’nin Istanbul Il Yönetimi, 22 Ilçe Baskani Ve Yöneticileri Eksiksiz Katildi. Esenler Esdef Baskani Süleyman Kahveci, Ortopedik Engelliler Onursal Baskani Ahmet Kurt, Bayburtlular Sube Baskani Fuat Saka, Ortopedik Engelliler Dernek Baskani Ayse Özhan davete destek verdiler…
 
Daveti Gazete Esenler Sahibi Hasan Gürsoy, Bölgede Ilk Haber Muhabiri Yildiray Yilmaz, 7-24 Esenler Haber Musa Bazin Takip Ettiler Ve Il Baskan Yardimcilarina sorular yönelterek Türkiye Degisim Hareketi hakkinda bilgi alisverisinde bulundular.
 
IHTIYAÇ DUYULAN LIDER MUSTAFA SARIGÜL’DÜR…
 
TDH Esenler Ilçe Baskani Cengiz Boztepe açilis konusmasinda tüm katilimcilara tesekkür ettikten sonra Esenlerin ve  Ülkenin mevcut durumunun bir degisimi gerektirdigini ve bu degisiminde Türkiye Degisim Hareketi ile gerçeklesecegine inandigini ifade etti. Türkiye Degisim Hareketi’nin önemine vurgu yapti.
 
Boztepe; “TDH Esenler olarak yeniden yapilandik, geçtigimiz günlerde kongremizi yaptik ve ilçe yönetimimizi belirledik. Siyasette eski ve yeniyi birlestiren, kucaklayici ve genis kadrolari harekete geçirecek bir ekip olusturduk. Evraklarimizi gerekli mercilere ilettik. TDH Esenler olarak Esenler’de ilerleyen günlerde ses getirecek çalismalarimiza baslayacagiz. Yeni kadrolari degisim hareketine katarak, üzerimize düsen sorumlulugu yerine getirecegiz. Yaptigimiz ve yapacagimiz tüm çalismalarin bize gösterdigi sudur; Türkiye’nin degisime, gelisime ve yeni bir siyasi anlayisa gerçekten ihtiyaç duydugudur. Ihtiyaç duyulan liderin de Mustafa Sarigül oldugudur. Iktidar Sayin Mustafa Sarigül çevresinde bütünlesmeyle gerçeklesecektir. Biz yönetici arkadaslarimla bu yolda çalismaya devam edecegiz.” seklinde konustu.
 
MUHALEFETE DEGIL, IKTIDARA TALIBIZ…

Ilçe binasinda gerçeklestirilen tanitim kokteyline rahatsizligi nedeniyle katilamayan TDH Istanbul Il Baskani Mehmet Ali Ogus yerine bir konusma yapan TDH Istanbul Il Baskani Yardimcisi Mehmet Sezgin tüm katilimcilara ve Esenler ilçe baskanina tesekkür ettikten sonra: “Biz bu ülkeyi daha iyi yönetecegini iddia eden bir hareketiz. Daha iyi nasil yönetecegimizi de seçime girmeden önce topluma deklere edecegiz. Ister büyüksehir, ister genel seçimlere, nereye aday olursak olalim, muhalefet yapmak için degil, yönetmek için, iktidar olmak için aday olacagiz. Hedefimiz iktidardir. Bu yolda var gücümüzle çalisacagiz. Sarigül’ü ve Türkiye Degisim Hareketini, herkese anlatacagiz. Bu gün Esenlerdeyiz, yarin baska bir yerde baska bir ilçede çalismalarimizi sürdürecegiz…”





  • Perşembe 29.6 ° / 22.3 ° Güneşli
  • Cuma 28.7 ° / 22.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı