Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Esenler`deki Gerilim Can Aldi

Esenler`deki Gerilim Can Aldi

Esenler`de siyasi bir gurupla Suriyeli`ler arasinda çikan sokak kavgasinda ev hanimi Saltanat Has, hayatini kaybetti. Bugün Saltanat Has, Esenler merkez camisinde kilinan ikindi namazindan sonra, son yolculuguna ugurlandi.

 Esenler’deki Gerilim Can Aldi
 
Esenler`de siyasi bir gurupla Suriyeli’ler arasinda çikan sokak kavgasinda ev hanimi Saltanat Has, hayatini kaybetti. Bugün Saltanat Has, Esenler merkez camisinde kilinan ikindi namazindan sonra, son yolculuguna ugurlandi.

 
“Insan hayati bu kadar ucuz mu?”  
Esenler Inönü Caddesi`nde önceki aksam 22.30 siralarinda yasanan bu aci olay “insan hayati bu kadar ucuz mu?” dedirdi.
 
Edindigimiz bilgilere göre Esenler Inönü Caddesi`nde önceki aksam 22.30 siralarinda Silah ve sopalarin kullanildigi kavgada olayla ilgisi olmayan bir kadin silahla basindan vurularak hayatini kaybetti.
 
Iddiaya göre olay, önce siyasi bir gurupla Suriyeli’ler arasinda basladi. Daha sonra birileri araya girerek iki gurubun bu kavgasini yatistirdi. Ancak ilerleyen saatlerde tekrar bir araya gelen gurup 22.30 siralarinda Silah ve sopalarla birbirine girdi.
 
Ne olduysa bundan sonra oldu. Kavga büyüdü ve kisa sürede tasli sopali kavgaya dönüstü. Yasanan kavga sonrasinda Suriyeli’ler, sokak arasina kaçistilar. Suriyeli’leri kovalayan gurup bu sefer sokakta bulunan gençlerle kavgaya tutustu. Mahalle sakinlerinden Harun Has isimli vatandas ile gurup tartismaya basladi ve olaylar büyüdü. Kavgayi ayirmak için Harun Has`in annesi Saltanat Has evden sokaga indi, kavga esnasinda karsi gruptan ateslenen silah, Saltanat Has`a isabet etti. Hastaneye kaldirilan yasli kadin yogun bakima alindi, doktorlarin tüm müdahalesine ragmen, yaralanan Saltanat Has, hayatini kaybetti.
 
Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede genis güvenlik önlemleri aldi. Kavga sonrasi olabilecek olaylara karsi gerekli önlemleri aldilar. Esenler emniyeti olayla ilgili genis kapsamli arastirma baslatti. Edindigimiz bilgilere göre polis ekipleri 6 kisiyi gözaltina aldi. Olayla ilgili sorusturma devam ediyor.

Bu elim olayda hayatini kaybeden Saltanat Has anneye rahmet, ailesine bas sagligi dileriz.

 
 



  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli