Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

?Esenler`deki kardeslerimizin Vergi borçlari, kredi karti borçlari sarmalindan kurtulmalarini temenni ederim?

?Esenler`deki kardeslerimizin Vergi borçlari, kredi karti borçlari sarmalindan kurtulmalarini temenni ederim?

Cumhurbaskani adayi Ekmeleddin Ihsanoglu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Esenler Ilçe Teskilati tarafindan düzenlenen iftar programina katildi. Ihsanoglu ?Ben Esenler`deki kardeslerimize hayatlarinda mutluluklar dilerim. Sosyal adaletin daha iyi uygulan

 Esenler`deki kardeslerimizin Vergi borçlari, kredi karti borçlari sarmalindan kurtulmalarini temenni ederim”

Cumhurbaskani adayi Ekmeleddin Ihsanoglu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Esenler Ilçe Teskilati tarafindan düzenlenen iftar programina katildi. Ihsanoglu “Ben Esenler`deki kardeslerimize hayatlarinda mutluluklar dilerim. Sosyal adaletin daha iyi uygulandigi bir ülkede yasamalarini dilerim. Borçlarinin silinmesini temenni ederim.”

 

TBMM Baskanvekili ve MHP Milletvekili Meral Aksener, Istanbul Milletvekili Celal ADAN,MHP Esenler eski Ilçe Baskani Ahmet Fidan, MHP Esenler Ilçe Baskani Suat Kaya, Kizilay Sube Baskani Lütfü Kahveci, CHP temsilcileri, BBP Temsilciler, Alperen Ocaklari, egitimciler ve mahalle muhtarlari ile birlikte vatandaslar katildi.

Programin ilk konusmasini Milliyetçi Hareket Partisi Esenler Ilçe Baskani Suat Yilmaz yapti. Yilmaz, milli iradenin adayi Sayin Ekmeleddin Ihsanoglu’nu sonuna kadar destekleyeceklerini ve Allah’in izni ile 10 Agustos’ta Ihsanoglu’nu köske çikartacaklarini söyledi.

Iftar programinda Ihsanoglu, sözlerinin basinda, salonda bulunan yogun gürültü nedeniyle davetlileri nazikçe uyararak, "Bizi de biraz dinleme lütfünde bulunursaniz, daha iyi olur" dedi. Ardindan da bir süre salonda sessizlik olusmasi için bekledi.

 

Türkiye bir ve beraber olmak istiyor. Milli birlik ve beraberligini kurmak istiyor.

Ihsanoglu, "Türkiye bu mübarek günlerde çok büyük sikinti içerisinden geçiyor. Içinde huzursuzluk, zitlasma, bölünme tehlikeleri, kutuplasma... Disarida da Türkiye`yi itibarsizlastirma ile karsi karsiyayiz. Dün üç evladimizi sehit ettik, sehit aldik. Bu gençlerimizi sehit eden teröristler artik yakalanamiyor. Bayraklari indirenler kaçiyorlar. Ama arkalarindan nutuk atiliyor, hiçbir sey yapilmiyor. Türkiye böyle sikintili günleri bir daha yasamak istemiyor. Türkiye bir ve beraber olmak istiyor. Milli birlik ve beraberligini kurmak istiyor. Onun için Türkiye bu cumhurbaskanligi seçimlerinde Türkiye`yi bir ve beraber tutan, bütünlügünü koruyacak olan adaydan yana olacaktir" dedi.

 

bizim insanlarimiz, soförlerimiz, diplomatlarimiz ve bürokratlarimiz rehin tutuluyor.

Ekmeleddin Ihsanoglu, Türkiye`nin rehin alinan diplomatlari, bürokratlari ve soförleri oldugunu belirterek, "Türkiye`yi bölmek ve ayristirmak için yarisanlarin önüne set çekilecektir. Türkiye`nin disaridaki itibarini, komsulariyla olan münasebetlerini düzeltecek bir insana ihtiyaç vardir. Bugün bizim insanlarimiz, soförlerimiz, diplomatlarimiz ve bürokratlarimiz rehin tutuluyor. Ve bunlari kurtarmak için hiçbir sey yapilmiyor. Bunlari kurtarmak için teröristlerle oturup masa basinda anlasmalar yapiliyor. Suriyeli, Irakli, Kerküklü ve Telaferli kardeslerimiz magdur. Kaçan kardeslerimiz 50 derece sicakta, susuz, yemeksiz ve barinaksiz yasiyorlar. Birlesmis Milletler`in Kürtler için yaptiklarini biz neden Türkmenler için talep etmiyoruz? Neden güvenli bölgeler olusturmuyoruz? Bu kardeslerimize neden kapilarimizi açmiyoruz? Biz her yerde insanlik için gayret eden millet olarak, neden Türkmenlerle ilgilenmiyoruz" diye sordu.

 

Vergi borçlari, kredi karti borçlari sarmalindan kurtulmalarini temenni ederim.

Ihsanoglu, iftar programinin ardindan yöresel sergilerin bulundugu alana geçti. Ihsanoglu, burada bir süre vatandaslarla sohbet etti ve çay içti. Kisa bir açiklama yapan Ihsanoglu, "Bütün dünyaya barisin gelmesini niyaz ediyorum. Bugünlerde bu savaslarin dinmesi lazim. Gelen ayda, insanlarin huzur içinde yasamasi lazim. Gelen bu ayda hep sikinti içerisindeyiz, içeride ve disarida. Insallah bu gece kabul olacak dualarimizla, hem ülkemiz, hem Türk alemi, hem Islam dünyasi huzura kavusur. Ben Esenler`deki kardeslerimize hayatlarinda mutluluklar dilerim. Sosyal adaletin daha iyi uygulandigi bir ülkede yasamalarini dilerim. Borçlarinin silinmesini temenni ederim. Vergi borçlari, kredi karti borçlari sarmalindan kurtulmalarini temenni ederim. Insallah biz göreve geldigimiz zaman bu konulara özel olarak egilecegiz. Hükümet`le, Meclis`le, bütün devlet kurumlariyla bir arada çalisip bu kardeslerimizin sikintilarini gidermek için gayret edecegiz. Sosyal adaletin gerçeklesmesi, hukukun üstünlügünün gerçeklesmesi, insan hak ve hürriyetlerinin en kârli sekilde uygulanmasi için söz veriyoruz. Insallah bunlari yapacagiz. Insallah 10 Agustos`ta Türk millleti büyük bayramini kutlayacaktir" dedi.

Kizilay Sube Baskani Lütfü Kahveci, CHP temsilcileri, BBP Temsilciler, Alperen Ocaklari, egitimciler ve mahalle muhtarlari ile birlikte vatandaslar katildi.

 



  • Perşembe 16.8 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu