Bugün, 4 Temmuz 2024 Perşembe

Esenler`den Bir Türkiye Sampiyonu Daha

Esenler`den Bir Türkiye Sampiyonu Daha

Esenler Belediyesi Spor Kompleksi sporculari sampiyonluklara doymuyor. Minik sporcu Esra Okay, Antalya`da düzenlenen Muay Thai Türkiye Sampiyonasi`nda Minik Bayanlar 30 kilo kategorisinde Türkiye Sampiyonu olarak ülkemizi Avrupa`da temsil etme hakki kazan

Esenler`den Bir Türkiye Sampiyonu Daha 

Esenler Belediyesi Spor Kompleksi sporculari sampiyonluklara doymuyor. Minik sporcu Esra Okay, Antalya`da düzenlenen Muay Thai Türkiye Sampiyonasi`nda Minik Bayanlar 30 kilo kategorisinde Türkiye Sampiyonu olarak ülkemizi Avrupa`da temsil etme hakki kazandi.

Yüzmeden masa tenisine, basketboldan voleybola, güresten Uzak Dogu sporlarina kadar toplam 12 bransta hizmet veren Esenler Belediyesi Spor Kompleksi sporculari basari üstüne basari kazaniyor. Esenler Belediyesi Spor Kompleksi`nde Muay Thai bransinda spora baslayan Esra Okay, Antalya`da düzenlenen Muay Thai Türkiye Sampiyonasi`nda Minik Bayanlar 30 kilo kategorisinde Türkiye Sampiyonu olarak  birincilik kürsüsüne çikti.

Esenler Atisalani Ilkögretim Okulu`nda egitimine devam eden ve yaklasik 3 yildir Antrenör Süleyman Babacan yönetiminde çalismalarini Esenler Spor Kompleksi`nde sürdüren minik Esra, Türkiye`nin dört bir yanindan gelen sporcularla yaptigi tüm maçlarini kazanarak Türkiye Sampiyonu oldu.

ESENLER SAMPIYONLAR YETISTIRIYOR

 Esenler Belediyesi Spor Kompleksi Müdürü Ömer Keser de, spor hayatina Esenler Belediyesi`nin Yaz Spor Okulu`nda baslayan ve o gün bu gündür antrenmanlarina araliksiz devam eden sampiyon Esra`yi tüm Esenler halki adina tebrik etti. Keser,  “Artik Esenler`den Türkiye Sampiyonlari çikiyor. Bu sporcularimiz yarinin Avrupa ve Dünya Sampiyonu adaylari. Bu basari ayni zamanda çocuklarini spora gönderirken endise eden veliler için de bir örnek olmustur. Velilerimiz çocuklari spora devam ederse okullarda derslerinden geri kalacaklari endisesi tasiyorlar. Halbuki minik sampiyonumuz Esra, hem okula giderek, hem de spor yaparak sampiyon olunabilecegini gösterdi" dedi.  Ömer Keser minik sampiyon için “Umarim bu sevinci bize, Avrupa ve Dünya Sampiyonasinda, milli forma altinda da tekrar yasatir" diyerek sözlerini tamamladi.



  • Perşembe 29.6 ° / 22.3 ° Güneşli
  • Cuma 28.7 ° / 22.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı