Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Esenler engelli çocugu olan 5 kisilik aile yanginda ölümden döndü

Esenler engelli çocugu olan 5 kisilik aile yanginda ölümden döndü

Esenler'de 6 katli binanin çatisinda henüz bilinmeyen bir nedenle yangin çikti.

Esenler'de 6 katli binanin çatisinda henüz bilinmeyen bir nedenle yangin çikti. Engelli çocugu olan 5 kisilik aile, yangini fark edip son anda kendilerini panikle disariya atarken, yangin itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yangin saat 05.00 sularinda Esenler Menderes Mahallesi 323 sokaktaki 6 katli bir binanin çatisinda çikti. Edinilen bilgiye göre, 6 katli binanin çatisinda henüz bilinmeyen bir nedenle yangin çikti. Yanginin sesiyle uyanan üst katta oturan 5 kisilik aile, durumu fark edince panikledi. Engelli çocugu olan aile son anda kendilerini disari atip, yangindan kurtuldu. Kisa süreli korkudan sonra aile, önce daireden çikti ardindan bina sakinlerini uyardi. Uyarinin ardindan bina sakinleri kendi imkanlariyla tahliye oldu.

3 ILÇEDEN itfaiye EKIBI SEVK EDILDI

Haber verilmesi üzerine itfaiye, saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri sokagi kapatirken, Bagcilar, Güngören ve Esenlerden takviye gönderilen itfaiye ekipleri yangina müdahale etti. Kimsenin yaralanmadigi olayda, yangin kisa süre içinde kontrol altina alindi. Yanginin kesin nedeni yapilacak incelemenin ardindan belli olacak.

"5 KISILIK AILE, ENGELLI ÇOCUKLARIYLA BERABER KENDILERINI DISARI ATTI"

Itfaiyeye haber verdigini belirten karsi binada oturan Adem Kaya isimli vatandas, "Evde uyuyorlarmis, biranda koridorun yandigini görmüsler. Nerden çiktigini, nasil oldugunu kimse anlamamis. Uyku esnasinda olmus. Sordum çalisan bir sey var mi diye? Yok dediler. Iste rahatsiz olan bir çocugu varmis. Kocasi da burada yok, köye gitmis. Yarali yok. Rahatsiz olan bir çocuk var, onunla ugrasmislar, o çikmak istememis" diye konustu.



  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı