Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Esenler Engellileri 3 Aralik Dünya Engelliler Gününü Kutladi

Esenler Engellileri 3 Aralik Dünya Engelliler Gününü Kutladi

3 Aralik Dünya Engelliler Günü, Esenler`de yogun bir katilimla kutlandi. Engelliler, bu özel günde önce ilçe protokolüyle kahvalti yapti, ardindan da engellerini asmak için hep birlikte yürüdü.

Esenler Engellileri 3 Aralik Dünya Engelliler Gününü Kutladi

3 Aralik Dünya Engelliler Günü, Esenler’de yogun bir katilimla kutlandi. Engelliler, bu özel günde önce ilçe protokolüyle kahvalti yapti, ardindan da engellerini asmak için hep birlikte yürüdü.

Esenler Dernekler Federasyonu (ESDEF), Türk Kizilayi Esenler Subesi ve Kirsehirliler dernegi tarafindan 3 Aralik Dünya Engelliler Günü nedeniyle Esenler Belediyesi Kültür Merkezi`nde engellilere ve ailelerine yönelik kahvalti programi düzenledi. Kahvalti programina; Esenler Kaymakami Yüksel Ünal, Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu,CHP Esenler ilçe baskani Halil Özden,MHP Esenler Ilçe Baskani Ahmet Fidan,Saadet Partisi Esenler ilçe baskan Yardimcisi Mustafa Kaplan,Esenler Ilçe Emniyet Müdürü Erhan Akgün, Türk Kizilayi Esenler Sube Balkani Lütfü Kahveci ilçedeki engelli derneklerinin baskanlari, siyasi parti temsilcileri, engelliler ve aileleri katildi.

ENGELLERI ASMAK IÇIN YÜRÜDÜLER

Programin ardindan 3 Aralik Dünya Engelliler Günü, Davutpasa Caddesi’nde gerçeklestirilen yürüyüs ile devam etti. Yürüyüste engelli vatandaslara; Esenler Kaymakami Yüksel Ünal, Esenler Belediye Baskan Yardimcisi Ömer Çetinkaya ile Esenler’de faaliyet gösteren özürlü dernekleri baskanlari, üyeleri, gaziler ve kalabalik bir vatandas toplulugu eslik etti.
Program, saygi durusu ve Istiklal Marsi`nin okunmasinin ardindan, Esenler`deki engelli dernekleri baskanlarinin Atatürk Aniti`na çelenk birakmasiyla sona erdi.



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı