Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Esenler Esnafina Düsük Faizli Kredi Müjdesi

Esenler Esnafina Düsük Faizli Kredi Müjdesi

Atisalani- Esenler Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi üyelerine düsük faizli kredi vermeye basladi.

 Esenler Esnafina Düsük Faizli Kredi Müjdesi  

Atisalani- Esenler Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi   üyelerine düsük faizli kredi vermeye basladi.

2008 yilin’ dan bu yana takipten dolayi  kapali olan Kredi ve Kefalet   Kooperatifinin  tekrar açilmasi esnafi sevindirdi.

Gazetemize açiklama yapan Esenler Birlesik Esnaf ve Sanatkarlar Odasi  ve Kredi  Kefalet Kooperatifi baskani  Sükrü SAHIN  “ esnafimizin bekledigi esnaf   kredisini vermeye basladik. kooperatifimiz 2008 yilindan buyana  kredi takibinden dolayi esnafimiza kredi veremiyordu.

Size “Kredi Takip” konusunda açiklik getireyim; Bundan önce  esnafimiza verilen krediler geriye dönmedigi için hakli olarak kooperatifimiz takibe ugramisti. Bu durumda çok sükür kredi takip oranimizi düsürerek tekrar esnafimiza kredi vermenin önünü açtik.”

Sahin devamla.” Esenler’ de faaliyet gösteren esnafimiz krediye ihtiyaç duydugu taktirde   60 aya kadar 0.5 faiz oraniyla   75.000 TL ye kadar verilen kredi imkanlarindan yararlanmalari noktasindan Bila bedel danismanlik hizmetleri veriyoruz. Buradaki  maksat ise ihtiyaç sahibi  esnafimizin kullandigi krediyi yerinde kullanmasina yardimci olmak eger bir kredi yerinde kullanilirsa geri ödemede sikinti yasamaz .Ama kullanmis oldugu krediyi yerinde kullanmayan esnafimiz  taksitlerini geri ödemede sikinti yasaya bilir bizde esnafimiza kredi tahsis ederken bu hassasiyete önem veriyoruz.

Kredi konusunun önemine vurgu yaparak Sahin “Tekrar ediyorum Esnaf Kredisi Kullanmak isteyen esnaflarimizin 0212 568 35 23 Telefonla irtibata geçmeleri halinde kendilerine yardimci olunacagini belirterek ümit ediyorum ki kredi kullanan esnafimiz kullandigi kredinin hayrini görür.

Daha sonra Esnafin kredi alma sartlarini’ da açiklayan Sahin “bir esnaf bize kredi  için müracaat ettigi taktirde ilk önce kendisinde vergi levhasi ve kimlik fotokopisi istiyoruz .Bu isin ilk baslangici seklinde oluyor yalniz vergi levhasinin en az bir yillik olmasi gerekiyor. Detayli bilgi için esnafimiz odamiza basvuru veya kredi hakkinda detayli bilgi alabilirler” dedi.



  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli