Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Esenler Giresun'a Dönüsümde Tecrübe Destegi Verecek

Esenler Giresun'a Dönüsümde Tecrübe Destegi Verecek

Esenler Belediyesi ile Giresun Belediyesi arasinda "Kentsel Dönüsüm Bilgi ve Tecrübe Aktarimi" kapsaminda bir sözlesme imzalandi.

Daha öncede, Eski Esenler Belediyesi Baskan Yardimcisi ve Eskom Genel Müdürü Faruk Aydin Kesan Belediyesinde projelerini hayata geçirmek destek vermisti.

Esenler'in kentsel dönüsüm konusundaki tecrübelerinde yararlanmak isteyen Giresun Belediyesi ile Esenler Belediyesi arasinda bir sözlesme imzalandi. Baskan Göksu, göreve gelmesi ile baslattigi kentsel dönüsüm hareketinin tüm bilgi ve tecrübelerini Giresun Belediyesi ile paylasacak.

Esenler'in Tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz

Imzalar atildiktan sonra ilk konusmayi yapan Giresun Belediye Baskani Aytekin Senlikoglu, "Türkiye'nin kentsel dönüsüm açisindan en tecrübeli kurumu olan Esenler Belediyesi ile kentsel dönüsüm konusunda teknik yardim, bilgi ve tecrübe aktarimiyla ilgili bir birliktelik içerisinde bulunacagiz. Giresun'da Esenler Belediyesi'nin dönüsümle alakali tecrübesinden yararlanmak istiyoruz. Desteklerinden dolayi Baskanimiza ve yönetimine çok tesekkür ediyoruz" dedi.

Kentsel Dönüsüm Tecrübelerimizi Giresun'a Tasiyacagiz

'Esenler'deki Giresunlulara katki üretecek kentsel dönüsüm çalismasini birlikte yürütecegiz' diyen Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu, sözlerine su sekilde devam etti:

"Esenler olarak kentsel dönüsümdeki bugüne kadar yapmis oldugumuz metotlari ve basarilari Giresun'a tasimak istiyoruz. Bilgi ve tecrübe paylasimimizla beraber bizim yasadigimiz tecrübeleri yasamadan hemen ise baslanmasi için yapilabilecek adimlarin, hem fikri hem de fiili danismanligini üstlenecegiz."



  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli