Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Esenler Halkinin Bitmeyen Trafik Çilesi

Esenler Halkinin Bitmeyen Trafik Çilesi

Trafikte atim atim ilerlemek Esenler halkinin kaderi oldu. Esenler`de yasayan vatandaslar ise gidis ve dönüste, yasanan trafik çilesinden ve alternatif çözümsüzlükten usanti.

 Esenler Halkinin Bitmeyen Trafik Çilesi

Trafikte atim atim ilerlemek Esenler halkinin kaderi oldu. Esenler’de yasayan vatandaslar ise gidis ve dönüste, yasanan trafik çilesinden ve alternatif çözümsüzlükten usanti.

Öyle ki, Ambulanslar için yorucu, hasta yakinlari için ya sabir, gezmeye ve alisverise gidenler için çile olan Esenler trafigine çözüm bulmak mucize olmus. Esenler halki, Esenler Belediyesinden, sorunlari çözecek projeler üretmesini bekliyor. Belediyenin övünçle yaptigi prestij yollar çözüm olmadi, sorun oldu. Bu zihniyet, bu egitimsizlik var oldukça araç sahiplerinin gelisi güzel caddelere park yapmasi Esenler halkina trafik çilesi çektirmeye devam ettirecek.
 
Alternatif yollarin düzenlemesini yapmadan sokak aralarinda ilerlemeye çalisan araçlarin motor sesleri, Egzoz dumanlari ve çevreye yayilan toz, duman kirliligi mahalle sakinlerinde huzur birakmadi.
 
Esenler metro istasyonunun üzerindeki yeni yapilan otopark ve çevre düzenlemesi sürücülere sikinti yasatmaya devam ediyor. Yapilan bu çalisma trafik sikisikliginin bir nedeni olarak görülse de, ana sorunun Esenler’de park sorunu oldugu gerçegini gizleyemez.
 
Geçici çözümlerle, bu isin halledilemeyecegini herkes biliyor. Esenler’in acilen kentsel dönüsümü baslatarak yeni yollar, kavsak ve çevre düzenlemesiyle ve kamulastirma yapmasiyla rahat bir nefes alabilecegi mümkün olacaktir.



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı