Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Esenler Hastanesi, Poliklinik Gibi Hizmet Vermeye Basladi

Esenler Hastanesi, Poliklinik Gibi Hizmet Vermeye Basladi

Esenler`de temeli 25 Ocak 2011 tarihinde atilan ve geçtigimiz ay Saglik Bakani Mehmet Müezzinoglu tarafindan hizmete açilan Esenler Kadin Dogum ve Çocuk Hastanesi, 1 ayda yaklasik 2.000 hastaya hizmet verdi.

Esenler Hastanesi, Poliklinik Gibi Hizmet Vermeye Basladi

Geçtigimiz ay hizmete açilan Esenler Kadin Dogum ve Çocuk Hastanesi, 1 ayda yaklasik 2.000 hastaya hizmet verdi.

Esenler’de temeli 25 Ocak 2011 tarihinde atilan ve geçtigimiz ay Saglik Bakani Mehmet Müezzinoglu tarafindan hizmete açilan Esenler Kadin Dogum ve Çocuk Hastanesi, 1 ayda yaklasik 2.000 hastaya hizmet verdi. Esenler’in ilçe olmasindan 20 yil sonra tam donanimli bir hastaneye kavusan Esenlerli, hastane islemleri için artik çevre ilçelere gitmek zorunda degil. Havaalani Mahallesi Tas Ocagi Caddesi’nde insa edilen ve son teknoloji tibbi cihazlarla donatilarak özel hastane konforunda dizayn edilen Esenler Kadin Dogum ve Çocuk Hastanesi, 1 ayda yaklasik 1.500 çocuga ve 500 kadina sifa dagitti.

GÜNDE 200 HASTA


6 çocuk doktoru, 4 kadin hastaliklari ve dogum uzmani, 1 göz uzmani ve 1 biyokimya uzmaninin görev yaptigi hastanede su an toplamda 12 doktor hizmet veriyor. Hasta yogunlugunu göre ilerleyen dönemde hastanede çok sayida doktorun görev yapacagi belirtiliyor. Hastanenin hizmet vermeye basladiginin günden güne Esenler halki tarafindan duyulmasiyla birlikte hastaneye son haftalarda, günde 50 kadin ve 150 çocuk muayeneye geliyor. 

HER SEY DÜSÜNÜLDÜ


Acil Servis ünitesinin 2 ay sonra hizmete geçecegi hastane, Esenler ve çevre ilçe halkina acil servisten laboratuvarlara, yeni dogan ünitesinden her türlü tetkik ve görüntüleme metotlarina kadar akla gelebilecek tüm saglik hizmetlerini sunacak. Esenler Kadin Dogum ve Çocuk Hastanesi, 18.000 metrekarelik kapali alanda, iki blok halinde 6 katli ve 150 yatak kapasitesiyle Esenler’de saglik alaninda büyük bir boslugu dolduruyor.

SIMDILIK RANDEVUSUZ


Hastanede simdilik randevusuz hizmet veriliyor. Hastalar, simdilik hastaneye kimlikleriyle bizzat giderek kayit açtirip muayene olabiliyor. Önümüzdeki günlerde hastalar, Saglik Bakanligi’nin Merkezi Hastane Randevu Sistemi MHRS sistemi olan Alo 182 hat üzerinden ve internet üzerinden de randevu alabilecekler.

 



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı