Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Esenler Hayir Platformu ?Her Gün Alanlarda Olacagiz!?

Esenler Hayir Platformu  ?Her Gün Alanlarda Olacagiz!?

Esenler Hayir Platformundan Turgut Çatar ?. Bizler Esenler Hayir Platformu olarak ve bu meseleye inanlar olarak her gün alanlarda olacagiz. Bizi kimse engelleyemez, korkmuyoruz, korkutamazlar. Bakiniz evet diyenlerin büyük çogunlugu neden evet dediklerin

 Esenler Hayir Platformu  “Her Gün Alanlarda Olacagiz!”

Esenler Hayir Platformundan Turgut Çatar “. Bizler  Esenler Hayir Platformu olarak ve bu meseleye inanlar olarak her gün alanlarda olacagiz. Bizi kimse engelleyemez, korkmuyoruz, korkutamazlar. Bakiniz evet diyenlerin büyük çogunlugu neden evet dediklerini bilmiyorlar” dedi.

Esenler HAYIR platformu üyeleri, bugün genis katilimla alanlara inerek çalismaya basladi. Esenler Cumhuriyet Meydanindan hayir brosürü dagitarak baslayan çalisma, Davutpasa Caddesi, Atisalan Caddesi, K.Karabekir Mahallesinde son buldu.  Vatandaslardan olumlu tepki alan HAYIR Platform üyeleri bundan sonra daha genis katilimli olarak alanlara çikacagiz diyerek açiklamalarda bulundular.
Platform kurucu üyelerinden,Aliriza Güzel ve Turgut Çatar,  Bu memleket, bu mesele hepimizin diyerek, Esenler Hayir Platformu adina açiklamada bulundular.


Aliriza Güzel, “Bugün Esenler’de çalismaya basladik. Davutpasa caddesinde ve K. Karabekir Mahallesinde “Hayir” brosürlerimizi dagittik, vatandaslara neden hayir demeleri konusunda bilgi verdik. Referandumla daha güzel yarinlar, daha aydinlik ve “Yasanilir bir Türkiye” kurmak elimizde dedik.   Esenlerlilerin olumlu tepkisi bizleri memnun etti.
Konustugumuz ve elini siktigimiz insanlar, Içinde yasadigimiz belirsizligin, kan ve gözyasinin sorumlusu olanlara, Hayir diyoruz diyerek tepkiliydiler, yine halkimiz, büyük zorluklarla kurdugumuz cumhuriyetimizi ve bu memleketi bir kisiye emanet etmeyecegiz, bunun için “hayir” diyecegiz dediler.

Güzel“Vatandaslarimizin korkusu oldugunu gözlemledik. Bazi insanlarimiz uzattigimiz brosürleri almakta tereddüt ettiklerine sahit olduk. Korkutulmus, ötelenmis insanlarimiza“Korkmayin, bizler buradayiz, gelin bu gidise dur diyelim” diyerek moral vermesi lazim. Yaptigimiz çalisma bizleri memnun etmistir, aldigimiz tepkiler genelde olumlu oldu. Bazi vatandaslar bizi görmekten memnun olurken bazilari ise tedirgin oldu. Bizler platform üyeleri olarak bu çalismamizi daha da genisleterek tüm halkimiza ulasmaliyiz. Hayir diyenler olarak bir araya geldik, bizler tüm farkliliklarimizi bir kenara birakarak, ülkemizin gelecegini ve çocuklarimizin yarinlarini düsünerek çok ama çok çalismaliyiz. Çünkü “Bu memleket, bu mesele hepimizin” dedi.
 

Turgut Çatar,” uzun ve yorucu bir çalismadan sonra, farkli düsüncelerden ve farkli bölgelerden olan arkadaslarla bir araya gelerek “Esenler Hayir Platformunu” kurduk. Yilmadan, ürkmeden çalisma karari aldik. Bugün alanlardaydik. Sunu gördük, bizi halkimiz bekliyordu,” nerede kaldiniz? Lütfen alanlarda olunuz” dediler. Bugün yaptigimiz çalismada,“Hayir”önde olmasina ragmen vatandaslarimizin moralsiz olduklarini gördük. Ama sunu bilsinler bu halk ülkesine, demokrasisine ve gelecegine sahip çikiyor. Bizler  Esenler Hayir Platformu olarak ve bu meseleye inanlar olarak her gün alanlarda olacagiz. Bizi kimse engelleyemez, korkmuyoruz, korkutamazlar. Bakiniz evet diyenlerin büyük çogunlugu neden evet dediklerini bilmiyorlar. Bizler sorumlulugumuzu ve görevimizi biliyoruz, bu süreçte gitmedigimiz yer, sikmadigimiz el birakmayacagiz. Sunu söylemek istiyorum, ülkem için, demokrasi için, özgürlüklerimiz için “HAYIR” diyoruz. “bu daha baslangiç mücadeleye” devam”



  • Cuma 23 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false