Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Esenler`in Baris Ekmegi ve ÖSO Bayragi

Esenler`in Baris Ekmegi ve ÖSO Bayragi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramitüm yurtta oldugu gibi Esenler`de de sönük kutlandi. Esenler Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramikutlamasi yerineher yil oldugu gibi ? Kutlu Dogum ve ?Baris Ekmegi? etkinligini öne çikardi.

 Esenler’in Baris Ekmegi ve ÖSO Bayragi
 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramitüm yurtta oldugu gibi Esenler’de de sönük kutlandi. Esenler Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramikutlamasi yerineher yil oldugu gibi ” Kutlu Dogum ve “Baris Ekmegi” etkinligini öne çikardi.
 
vatandaslar Esenler Belediyesi’nden hiçbir kurus harcanmadan “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami”kutlamalarinin yapilmasini beklerken, Esenler Belediyesi büyük paralar harcayarak “Baris Ekmegi” etkinligini yapti. Suriye rejimini yikmak isteyen, Suriye ordusundan firar eden  isyanciaskerler tarafindan kurulan terörist olusum olan (Ö S O) bayragi, Esenler’de Belediyenin düzenledigi “Baris Ekmegi” etkinliginde dalgalandi. 
 
AKP Belediyelerinin büyük paralar harcayarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramini gölgelemek ve bu anlamli günü kutlamamak için ne gerekiyorsa yapiyorlar.
 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami, cumhuriyetçiler, yurtseverlerve yurdumuzun çocuklar için çok özel bir gündür. Ama bazilari için bu günün hiçbir anlami yok. Esenler’deki “Baris Ekmegi” etkinliginde bazi ülkelerden büyük masraflar yapilarak getirilen çocuklarla 23 Nisani kutlayanlar kendi çocuklarini unuttu veya yok saydi.
 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami için ithal çocuklar sahne alirken, güzel giysilerle vitrine çikarken, ülkenin gelecegi olan bizim çocuklarimizin 23 Nisan için okullarda müsamerelere hazirlanmasi dogru degildi. 



  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli