Bugün, 2 Ekim 2024 Çarşamba

Esenler`in En Büyügü Menderes

Esenler`in En Büyügü Menderes

Esenler Menderes Ilk Ögretim Ortaokulu Istanbul`da düzenlenen ortaokullar arasi Futbol turnuvasinda büyük bir basariya imza atti.

Esenler’in En Büyügü Menderes
 
Esenler Menderes Ilk Ögretim Ortaokulu Istanbul’da düzenlenen ortaokullar arasi Futbol turnuvasinda büyük bir basariya imza atti.
 
Esenler Menderes Ilkögretim Ortaokulu, Istanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen, 226 okulun katildigi turnuvada Erkekler Futbol Turnuvasinin 1.oldu.

 Okulun Futbol dalindaki basarisinin yani sira  Istanbul Güres ve Karate Turnuvalarinda da büyük basari saglayarak sampiyon oldu. Okul sportif basarilarina bir yenisini daha eklemis oldu. Turnuvayi namaglup tamamlayan takim Ilçenin gururu Menderes Ilkögretim Ortaokulu bu sampiyonlukla son dört yil üst üste Istanbul’da Sampiyon olarak bir rekora da imza atmis oldu.



Turnuvanin son maçini   Galatasaray Metin Oktay Tesisleri’nde oynadigi final maçinda Sultanbeyli Hasan Ali Yücel Ortaokulu’nu yenerek sampiyon oldu. Sampiyon olan takim kupasini yeni Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Reiekerink’in elinden aldi. Bu turnuvada sampiyon olan okul takimi 20-22 Nisan 2016 tarihlerinde yapilacak olan Türkiye Sampiyonasinda Esenleri temsil edecek.



   Basarilarindan dolayi Okul Yönetimi ve ögrencileri kutlar Nisan Ayinda yapilacak turnuvada basarilarinin devamini dileriz.



  • Çarşamba 20.4 ° / 15.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 22.5 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 19.5 ° Güneşli