Bugün, 19 Haziran 2024 Çarşamba

ESENLER`IN EN HAREKETLISI HDP

ESENLER`IN EN HAREKETLISI HDP

Esenler`in siyasiler yorgun ama 24Hazirana hazir gibiler. Esenler`de Cumhuriyet meydanindaki siyasi Partilerin en hareketli ve neseli olani HDP standi.

ESENLER’IN EN HAREKETLISI HDP

Esenler’in siyasiler yorgun ama 24Hazirana hazir gibiler. Esenler’de Cumhuriyet meydanindaki siyasi Partilerin en hareketli ve neseli olani HDP standi.
 
HDP, Esenler’deki seçim çalismalarina halaylarla, türkülerle devam ediyor. HDP’nin standinda gençler var, kadinlar var, müzik var, cosku var!!!  Ana muhalefetin standi ise gençlerden yoksun, yasli, ak saçlilardan olusmus. CHP’liler IYI partililerim müzigi ile hareketleniyor, SP’liler ise bildiginiz gibi. AKP ile MHP ortakligi ise devam ediyor.
 
Cumhuriyet Meydanindaki HDP, standinin girisinde Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan HDP’nin cumhurbaskani adayi Selahattin Demirtas’in fotografi ve “Demirtas’a özgürlük istiyoruz - tamam mi?” pankarti asili. Standa gelenlerin ellerinde Demirtas’in fotografi, Türk bayraklari ve parti bayraklari müzik esliginde dalgalaniyor.HDP kitlesi araçtan çalan müzikle cosuyor, costukça halaylar çekiliyor, sloganlar atiliyor…
 
CHP’li ve sosyalist olduklarini söyleyenler destek olmak için standa geliyor, birlik beraberlik mesajlari veriyorlar ve HDP’nin baraji geçmesi için oy verecegiz diyorlar. CHP’li ve sosyalist seçmenler sunlari söylüyorlar: “Demirtas serbest birakilmali, demokrasiye inananlarin kenetlenmesi ve her aileden bir kisinin HDP’ye oy vermesi gerekiyor. Ülkemizin birlik ve beraberligini biz Esenler’de sagladik, Esenler’de HDP’nin baraj sorunu yok, Türkiye’de olmamasi için mücadeleye devam kararligi içindeyiz” diyorlar.



  • Çarşamba 28.7 ° / 20.8 ° Güneşli
  • Perşembe 29 ° / 20.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 21.7 ° Güneşli