Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Esenler`in ve Güngören`in Trafosu Patladi

Esenler`in ve Güngören`in Trafosu Patladi

Esenler Yesil camiinin yaninda bulunan ve Güngören ilçe hututlari içerisindeki Elektrik trafosu patlayarak alev alev yandi. Elektrik trafosunun patlamasi nedeniyle Esenler`de vatandaslar, isyeri sahiplerini ve esnafi perisan oldu.

Esenler’in ve Güngören’in Trafosu Patladi

Esenler Yesil camiinin yaninda bulunan ve Güngören ilçe hututlari içerisindeki Elektrik trafosu patlayarak alev alev yandi. Elektrik trafosunun patlamasi nedeniyle Esenler’de vatandaslar, isyeri sahiplerini ve esnafi perisan oldu.
 
Trafodaki alevler itfaiye ekiplerinin çalismasi ile söndürüldü. Yanan elektrik trafosu nedeniyle Esenlerin yani sira Güngören’de de yasayanlar elektriksiz kaldi.
 
Esenler Yesil camiinin karsisinda bulunan elektrik trafosunda saat 11.30 siralarinda bilinmeyen bir nedenle yangin çikti. Kisa sürede alevler tüm trafoyu sardi. Yangin sirasinda zaman zaman patlamalar da yasandi. Kisa sürede bölgeye gelen itfaiye ekipleri, elektrigin kesilmesinden sonra trafoya köpük sikarak alevleri söndürdü.
Trafonun yanmasi nedeniyle Esenlere elektrik verilemiyor. Elektriksiz kalan esnaf, jeneratörlerini çalistirarak elektrik elde etti.



  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 20.8 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Cuma 17.8 ° / 13.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı