Bugün, 20 Eylül 2024 Cuma

Esenler 2012 Istanbul Spor Baskentine Dogru

Esenler 2012 Istanbul Spor Baskentine Dogru

Etkinlik kapsaminda esenlerde bulunan 6 okula arasinda düzenlenen spor faaliyetlerinde basari gösteren sporculara ve okullara ödülleri törenle verildi.

Hasan Gürsoy/Gazete Esenler

Esenler 2012 Istanbul Spor Baskentine Dogru

IBB Hakki Basar Spor Salonu ile Esenlerde bulunan 6 okula arasinda düzenlenen spor faaliyetlerinde basari gösteren sporculara ve okullara ödülleri törenle verildi.

Esenler IBB Hakki Basar Spor Salonunda Düzenlenen 2012’ ye Sporla Katiliyoruz Etkinligine Esenler Belediye Meclis Üyesi Yusuf Zabun Ilçe Milli Egim Müdürü Bayram Ercan, Rumeli Balkan Federasyon Baskani Ayhan Bölükbasi, Mehmet Sirkeci, Okul Müdürleri Spor Kulüplerinin baskanlari ve spor adamlarinin yani sira örgenci ve velileri katildi.

Bu yil 2012 Istanbul Avrupa Spor baskenti projesiyle, daha yogun bir çaba içerisine girdik

Ödül törenini açilis konusmasini yapan Esenler IBB Hakki Basar Spor Salonu müdürü M.Mekin Karabiyik “ Bu amaçla düzenledigimiz bu turnuvaya 2012 ögrencinin katilmasinda iyi bir planlama, ön analiz ve okul yöneticileri ile istisare yapildi. Sonucunda da iste Spor kompleksimizi dolduran bu kadar sporcu ve sporsever bir araya geldi. Bu yil 2012 Istanbul Avrupa Spor baskenti projesiyle, daha yogun bir çaba içerisine girdik ve sizlere daha fazla hizmet edebilmenin mutlulugunu hep birlikte yasamak istedik.

Amaci ögrencilerimize spor egitimi vermek olan bu turnuvada, egitim için spor-spor için egitimin ilke edinildigi güzel bir futbol senligi oldu” dedi.

Esenlerin mayasinda spor oldugunu gözlemledik

Düzenlenen turnuvanin organizasyonunu yapan Ayhan Çinar “ 2,5 ay süren bir çalismanin sonucunda gençlerin basarilarini gözlemledik.1 siniftan 8 sinifa kadar gençlerimiz kiyasiyla ama dostça karsilastilar. Menderes I.ÖO ve Esenler spor okulumuz Türkiye finallerine katildi. Hasipdinçsoy IÖO da Türkiye üçüncüsü oldu. Esenlerin mayasinda spor oldugunu gözlemledik, spor sahalarimiz ve spor komplekslerimiz çogaldigi zaman inaniyoruz ki bu gençlerimiz birer yildiz olacaktir "dedi.

Programa katilan konuklar sporun bir dostluk ve kardeslik oldugunu belirterek sporun anlamina önemine vurgu yaptilar.Daha sonra ödül törenine geçildi.

Turnuvaya Katilan Takimlar Ve Dereceleri

Fatih Ilkögretim Okulu : 750 Kisi

Mehmet Akif Ilögretim Okulundan :500 Kisi

Türk Isveç Ilögretim Okulundan :312 Kisi

Amiral Vehbi Ziye Dümer Anadolu Lisesinden:250 Kisi

 Aksemsettin Ilkögretim Okulundan:150 Kisi

Menderes Ilkögretim Okulundan:150 Kisi 

 Miniminikler

1-Fatih Ilkögretim Okul

2-Mehmet Akif Ilkögretim Okulu

 3-Aksemsettin Ilögretim Okulu

Minikler

1-Mehmet Akif Ilkögretim Okulu

2-Menderes Ilkögretim Okulu

3-Fatih Ilkögretim Okulu

Yildizlar

1-Menderes Ilkögretim Okulu

2-Türk Isveç Kardeslik Ilkögretim Okulu

 3-Fatih Ilkögretim Okulu

 Gençler

1-Mehmet Akif Ilkögretim Okulu

2-Fatih Ilkögretim Okulu

3-Türk Isveç Kardeslik Ilkögretim Okulu

 



  • Cuma 24.2 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.7 ° / 20.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 25 ° / 20.1 ° Güneşli