Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Esenler IYI PARTI Halkla Meydanda Bayramlasti

Esenler IYI PARTI Halkla Meydanda Bayramlasti

IYI PARTI Esenler ilçe teskilati Ramazan Bayraminin 2. Günü Anadolu`nun yasanmis kültürünü, Esenler Cumhuriyet meydaninda yaptigi bayramlasma etkinligi ile tazeledi.

Esenler IYI PARTI Halkla Meydanda Bayramlasti 
IYI PARTI Esenler ilçe teskilati Ramazan Bayraminin 2. Günü Anadolu’nun yasanmis kültürünü, Esenler Cumhuriyet meydaninda yaptigi bayramlasma etkinligi ile tazeledi.
 
Istanbul 2.Bölge Milletvekili Adayi Av. Aydin Egemen, Ilçe teskilatini ziyaret etti. Egemen, Ilçe Baskani Necdet Kiraci ve Partililerle meydanda kurulan Bayramlasma standinda halkla bayramlasti, basina açiklamada bulundular.
 
Ilçe Baskani Necdet Kiraci,”Genel Baskanimiz, bayramlari bayram sofrasi olarak belirledi. Farkli bir sey yapmiyoruz,  gelenegimizde var olani gerçeklesirdik. Bize atalarimizdan, dedelerimizden miras kalan bu gelenegimizi burada yasamak ve yasatmaktan mutluyuz. halkin içinde olanlariz, halkla var olmak istiyorsak sevinçlerimizi, üzüntülerimizi birlikte paylasmak ve kucaklamak zorundayiz. IYI parti halka tepeden bakmaz, halkin emrinde olan anlayista hareket eder, iyi parti halktir, halkimizda iyi partidir. Bir günlük ara vermistik, artik bize dur durak yok. Esasen 24 Haziranda iki bayrami bir arada yasayacagiz, bugünden herkese hayirli olsun” dedi.  
 
Milletvekili Adayi Av. Aydin Egemen, “ Bayramlar sevinçlerin paylasildigi, halkimizin kaynastigi günlerdir. Bayramlar milli kültür unsuru olarak gelenek ve göreneklerin, örf ve adetlerin, dini inanislarin ve milli duygu ve düsüncelerin nesilden nesle devam edebilmesi için sosyal hayatta bir gerekliliktir. Bugün Esenler’lilerimizle bu meydanda bayramlasmak bize gurur vermistir. Kabali alanlarda degil de halkin tamamiyla bayramlasmak gelenegimizde var, biz IYI parti olarak dogal olani yaptik. Bu IYI partinin tercihi degil, bizim özümüz ve gerçegimizdir. 24 Haziren ise halkimizin zulümden, esaretten, yoksulluktan, hukuksuzluktan kurtulusu olacaktir. Bizler o gün daha büyük ve coskulu bayram kutlama programi hazirladik.
Bu vesile ile Ramazan Bayramimiz aileleriniz için, partimiz için, ülkemiz ve milletimiz için hayirlara vesile olsun” dedi.




  • Perşembe 20.8 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Cuma 17.8 ° / 13.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 13.8 ° / 11.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu