Bugün, 22 Mayıs 2024 Çarşamba

Esenler Kastamonu`lular dan Ahmet Güzel Tam Destek

Esenler Kastamonu`lular dan Ahmet Güzel Tam Destek

Cumhuriyet Halk Partisi Güngören Belediye Baskan Adayi Ahmet Güzel ?DSP Esenler Belediye Baskan Adayi göstermesi üzerine Kastamonulularin bölünmesine sebep olmamak için aday olmadim. Güzel`e dernek baskani Mustafa Kayikçi ise Kastamonu Ilini ve Insanini t

Esenler Kastamonu’lular dan Ahmet Güzel Tam Destek

Cumhuriyet Halk Partisi Güngören Belediye Baskan Adayi Ahmet Güzel “DSP Esenler Belediye Baskan Adayi göstermesi üzerine Kastamonulularin bölünmesine sebep olmamak için aday olmadim. Güzel’e dernek baskani Mustafa Kayikçi ise Kastamonu Ilini ve Insanini temsil ettigini için yaninda olacaklarini ifade etti.

Kastamonu Araçli Ilçeli ve CHP Güngören Belediye Baskan Adayi Ahmet Güzel, Esenler Kastamonulular Dernegini ziyaret etti.

Esenler Kastamonulularin düzenledigi katilan Sayin Ahmet Güzel,21.Dönem Istanbul Milletvekili 2014 yili Yerel Idareler Seçimlerinde de Güngören’den Belediye Baskan Adayi, Istanbul da bir tane olan Kastamonulu Ilçe belediye Baskan adayi olmasindan dolayi Esenlerdeki hemserilerinden destek istedi.

Programda Sayin Ahmet Güzel, Dernek yöneticileri ve üyelerine hitaben; 1999 Türkiye Genel Seçimlerinde Demokratik Sol Parti içinde Istanbul’dan bir tane Kastamonulu kendisinin oldugunu, Milletvekili Adayi oldugu Partisinin oy oranlarinin Türkiye seçim barajinin çok altinda olmasina ragmen, hemserilerinin destegi ile TBMM’ne girebildigini ifade etti.

Milletvekili oldugu dönemde, Kastamonu’ya yatirim amaçli kaynagin arttirilmasi yönünde diger Kastamonulu Milletvekillerinin de katkisi ile saglanildigini ve Kastamonu için yatirimlar yapildigini ifade etti.

Sayin Ahmet Güzel,1999 Genel ve Yerel Idareler Seçiminde, Partisinin kendisini Istanbul Esenler Belediye Baskan Adayi göstermesi üzerine, o dönem bir baska Siyasi Partinin ayni Ilçede Kastamonulu Belediye Baskan Adayi göstermis olmasi nedeni ile bu teklifi reddettigini, reddetme sebebini Sayin. Rahsan Ecevit’e Aday gösterildigi Ilçede Kastamonulu bir hemserilisinin Belediye Baskan Adayi oldugunu, Kastamonulularin bölünmesine sebep olmamak oldugunu gerekçe gösterdigini, Siyasi Partisinin 1999 Seçimlerinde Kendisini bu sefer Istanbul Milletvekili adayi gösterdigini ifade ederek sözlerini su cümleleri ile sonlandirdi;

3,5 yillik Milletvekilligi süresi içinde Kastamonulu hemserilerinin yüzünü kara çikarmadan, Milletin kendisine verdigi yetkiyi Milleti için kullandigini,2014 Yili Yerel Idareler Seçimlerinde de, kendisine Kastamonulu hemserilerinin destek verdigini ve bu desteklerinin devamini talep etti.

Esenler Kastamonulular Dernek Baskani Mustafa Kayikçi;

Türkiye Büyük Meclisinde Milleti Temsil eden Siyasi Partilerin, Iktidar veya Muhalefet Partileri Istanbul Büyüksehir basta olmak üzere,40 Ilçesinde Kastamonu Belediye Baskan Adayligina Kastamonululari layik görmediklerini, Istanbul Büyüksehir Belediyesi için Büyük Birlik Partisinin, Güngören Ilçemizde de Cumhuriyet Halk Partisinin Belediye Baskan Adayi gösterdigini dile getirdi.

2009 Yerel Idareler seçimlerinde de, hiçbir Kastamonulu hemserimizi Belediye Baskan Yardimcisi gösterilmedigini, Siyasi Partilerin Kastamonu Halkini ve Seçmenini göz ardi ettigini öne sürdü.

Hiçbir Siyasi propaganda yapmadiklarini, Ahmet Güzel’i Cumhuriyet Halk Partili olarak degil, bir Kastamonulu olarak, Kastamonu Ilini ve Insanini temsil ettigini için yaninda olacaklarini, mevcut diger Siyasi Partiler de Kastamonulu aday göstermis olsalar idi, o Siyasi Partilere de Siyasi kimlikleri ile degil Hemserilerimize, Hemserilicilik noktasinda destek vereceklerini ifade etti.

 



  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 23 ° / 14.8 ° Güneşli
  • Cuma 22.1 ° / 15.7 ° false