Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Esenler Kaymakami Adil Karatas “Ilçemizde toplam 102 tane toplanma alani var”

Esenler Kaymakami Adil Karatas “Ilçemizde toplam 102 tane toplanma alani var”

Esenler Kaymakami Adil Karatas “Istanbul'un yapi stokunun sikintili olmasi, bizim isimizi zorlastiriyor. Ilçemizde toplam 102 tane toplanma alani var”

Haber/Hasan GÜRSOY

Esenler Kaymakami Adil Karatas tüm yurtta oldugu gibi Esenlerde okullarda 04.03.2022 tarihinde yapilacak deprem tatbikati için yerel basina açiklamalarda bulundu.

“Deprem ilgili vatandaslarimizin önceden bilinçlendirmek konusunda maalesef eksikligimiz var”

Karatas “Türkiye'nin tüm okullarinda oldugu gibi ilçemiz de de tüm okullarda deprem tatbikati yapilacak. Cenab-i Allah ne bizim ülkemize ne de baska Ülkeye depremi yasatmasin. Bu deprem gerçegine mümkün oldugu kadar toplumuzun alismasi lazim. Istanbul'un yapi stokunun sikintili olmasi, bizim isimizi zorlastiriyor. Ilçemizde toplam 102 tane toplanma alani var. 11. 30 da Hasip Dinçsoy ilkokulunda kurum müdürlerinin de katilacagi bir tatbikat gerçeklestirilecektir. Daha sonra Saat 14:00 de Dörtyol'da çadir kurularak deprem sergisi olacak. Fotograf sergisi ( önceki depremlerden çekilen fotograflar) olacak. Deprem ilgili vatandaslarimizin önceden bilinçlendirmek konusunda maalesef eksikligimiz var. Yapilan tatbikatin amaci ise olasi bir depremde okuldaki ve binadakilerin tahliyesinin farkindaligini saglamaktir.”



  • Cuma 23 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false