Tarih: 01.01.2018 00:00

Esenler Kaymakami Merkeze

Facebook Twitter Linked-in

Esenler Kaymakami Merkeze

Esenler Kaymakami Yüksel Ünal, vali yardimcisi olarak merkeze alindi. Yerine Bayrampasa Kaymakami Osman Aslan Canbaba vekalet edecek.

2013 yilindan beri Esenler Kaymakami olarak görev yapan Yüksel Ünal, Vali yardimcisi olarak merkeze alindi. Merkeze alinmalarin nedenleri ise henüz bilinmiyor.

 Halkin Önünde Sokaklari Arsinlayan Kaymakam…

Yaklasik 3 yildir Esenler`de basarili çalismalariyla halk tarafindan sevilen ve takdir edilen Kaymakam Ünal`in atanmasi vatandaslari hem üzdü, hemde sevindirdi. Hafta sonlari korumasiz olarak halkin arasinda halkla sohbet ederek onlarin dertlerini dinlemesiyle vatandaslar tarafindan çok seviliyordu. Hatta 15 Temmuz darbe girisiminin ardindan Esenler halkinin sokaga döküldügü gün halkin en ön saflarda yer almisti.  

Esenler Kaymakami Kizakta mi?

Bazi söylentilere göre Ünal’in merkeze alinmasi “Aile hekimleri Fethullahçi Terör Örgütü ile ilgili beyan formu” adiyla 5 soruluk formlar göndermesi Kaymakam Ünal’in Esenler’den gitmesine neden oldugu söyleniyor. Bu gönderilis pirim mi yoksa ceza mi? Olup olmadigini bekleyip görecegiz.  

Aile hekimleri arasindaki cemaat yapilanmasinin tespiti için hekimlere “Fethullahçi Terör Örgütü ile ilgili beyan formu” adiyla 5 soruluk formlar gönderildi. Istanbul Esenler’deki bazi aile hekimlerine yollanan formda, aile hekimleri arasindaki cemaat örgütlenmesinin tespit edilmesinin amaçlandigi, cemaate yakin olan personelin tespiti için ilgili formlarin doldurulmasi gerektigi belirtiliyor. Sorularin yanitlanip özel bir zarfla kendilerine iletilmesi de istendi. Tüm aile hekimlerine de gönderildigi tahmin edilen ve üzerinde “Fethullahçi Terör Örgütü ile ilgili beyan formu” yazan 5 soruluk formda, kurumun adi, personelin adi, soyadi, görevi, TC kimlik numarasi, ikamet adresi gibi bilgilerde yer aliyor.

Iste o sorular

* Bank Asya Bankasi’nda hesabiniz var mi? Hesabinizi kapattiysaniz hangi tarihte kapattiniz?

* Siz FETÖ/PYD okullarinda okudunuz mu ya da çocuklariniz okudu mu?

* Zaman, Sizinti ve Gonca gibi gazete ya da dergilere üyeliginiz var mi? Var ise hangi tarihte sonlandirdiniz?

* Yurtdisina çiktiniz mi? Çiktiysaniz hangi amaçla ve tarihte çiktiniz?

* Çalistiginiz kurumda (FETÖ/ PYD aidiyeti, iltisaki ve irtibati oldugunu bildiginiz personelin olup olmadigina dair beyaninizi yaziniz...

Milyonlari ilgilendiriyor

Formdaki sorulardan ikisinin milyonlarca mudisi olan Bank Asya ile el konulmadan önce 1 milyonu askin tiraji bulunan Zaman Gazetesi’yle ilgili olmasi ileriki dönemde sorgulamanin alabilecegi boyutlari da gözler önüne seriyor.

Valilik `münferit` dedi

Istanbul Valiligi’nden dün yapilan açiklamada, formlarin ilçe kaymakamliginin münferit uygulamasi oldugu belirtildi. Saglik Bakanligi da aile hekimlerine yönelik böyle bir uygulamalarinin olmadigini kaydetti.

Kaymakamlik Sitesi Formlar “paylasilmadan imha edilecektir”

Bugün bazi basin yayin organlarinda yayinlanan, Kaymakamligimizin FETÖ/Pdy ile ilgili 5 maddelik soru formu uygulamasi iptal edilmis olup, formu doldurmayan kurumlarin formu doldurmamalari konusunda talimat verilmis, mevcut formlar ise gizlilik kurallari çerçevesinde hiçbir sekilde paylasilmadan imha edilecektir. 

Ünal’in yerine Bayrampasa Kaymakami Osman Aslan Canbaba vekalet edecek. Bize de hayirli olsun demek düser…

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —