Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Esenler Kaymakami Sahin, muhtarlari bulustu

Esenler Kaymakami Sahin, muhtarlari bulustu

Her ay gerçeklesen muhtarlar toplantilarinin 279.`uncusuna Esenler Kaymakami Hulusi Sahin`in ev sahipliginde Kaymakamlik binasinda gerçeklesti.

Esenler Kaymakami Sahin, muhtarlari bulustu

Her ay gerçeklesen muhtarlar toplantilarinin 279.’uncusuna Esenler Kaymakami Hulusi Sahin’in ev sahipliginde Kaymakamlik binasinda gerçeklesti.

Toplantiya Esenler Ilçe Kaymakami Hulusi Sahin, Esenler Belediye Baskan Yrd. Nihat Karatas, Kaymakamlik Yazi Isleri Müdürü Medi Das, Ilçe Müftüsü Halil Sekerci, Kurum Müdürleri, Kaymakamlik Birim Müdürleri ve Mahalle Muhtarlari ile temsilcileri katildi.

Toplantida kisa bir konusma yapan Kaymakam Hulusi Sahin, önceliklerinin güvenlik oldugunu ve güvenligin tüm dallarini çok önemsediklerini dile getirdi.

Bir çok konuya deginen Kaymakam Sahin, her ay düzenlenen muhtarlar toplantisinin çok verimli oldugunu böylece sorunlari daha hizli ve programli olarak çözüme kavusturduklarini söyledi.

“VATANDASLARA GÜLERYÜZLÜ  DAVRANIN”

Kaymakam Sahin, “Esenler Ilçe Emniyet Müdürlügü’ne kurum ve vatandaslardan hibe edilen araçlarin büyük önem tasidigini Esenler Belediyesi’de emniyetimize araç verme karari çikartti onlarla birlikte yaklasik 9 yeni araç emniyetimizde hizmet verecek. Bir diger önemli konu ve çok sikayet olarak iletilen konu ise vatandaslara güleryüzlü davranilmadigi yönünde oldugunu, vatandaslarimizin bir çogu ilgi ve alakasizliktan dolayi sikayette bulunuyor, sizlerden ricam vatandaslarimizin dertleri ile dertlenmeniz ve ilgi alaka göstermenizdir, böylece sorunlari çok daha rahat bir sekilde çözebiliriz. Birimlerin is yükünün çok fazla oldugunu, bu durumu anlayabiliyorum fakat bizim isimiz sorun çözmek, çözüm üretmektir”dedi.

“SORUNLARI YÜZ YÜZE ASIYORUZ”

Toplantida söz alan Esenler Belediye Baskan Yrd. Nihat Karatas, “Muhtarlarimiz ve Kurum Müdürlerimiz ile iletisim kanallarimiz sürekli açik, gerek sosyal medya üzerinden gerekse yüz yüze görüsüp sorunlari asma noktasinda çaba sarf ediyoruz” dedi.

EMNIYETE 60 POLIS KATILDI

Daha sonra toplantida söz alan Esenler Ilçe Emniyet Müdürü Cihat Dagdeviren, “Esenler Emniyetine 60 yeni polis katilim sagladi, mahalle Bekçilerimizin egitimlerinde sona gelindi, onlarda emniyetimizde hizmete basladiklarinda personel olarak azda olsa rahatlamis olacagiz” dedi.

HABER: 1HABER



  • Cuma 23 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false