Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Esenler Kaymakamligi`ndan Anlamli Ziyaret

Esenler Kaymakamligi`ndan Anlamli Ziyaret

Esenler Kaymakamligi Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi Cumhuriyet`imizin 90. kurulus yil dönümüne istinaden Esenler ilçe sinirlari içerisinde yasayan ve yardima muhtaç durumda olan Cumhuriyetimizle yasit yaslilarimiza anlamli bir ziyaret gerçeklestird

Esenler Kaymakamligi’ndan Anlamli Ziyaret

Esenler Kaymakamligi Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi Cumhuriyet’imizin 90. kurulus yil dönümüne istinaden Esenler ilçe sinirlari içerisinde yasayan ve yardima muhtaç durumda olan Cumhuriyetimizle yasit yaslilarimiza anlamli bir ziyaret gerçeklestirdi.

Gerçeklesen bu ziyaretle yaslilarimizin sorunlari ile yakindan ilgilenen heyet hem yaslilara anlamli bir sürpriz gerçeklestirirken hem de bir miktar nakdi yardimda bulunarak da yaslilarimizin ihtiyaçlarini karsilamasina destek oldu.

Esenler Kaymakamligi Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi tarafindan yapilan ziyaretler oldukça memnun olan asirlik çinarlarimiz ise hatirlanmanin mutlulugunu yasadilar. Samimi dostça bir ortamda gerçeklesen ziyaretler de duygulu anlar yasanmasina vesile oldugu görüldü. Bundan sonraki zamanlarda da 90 yas ve üzeri ihtiyaç sahibi vatandaslarimizin bulundugu mahallelerde yardim ve ziyaretler devam edecek. hayirsever vatandaslarimizin bu kisileri vakfimiza bildirmesi durumunda tarafimizdan bu kisilerinin vakfimiza gelmesi beklenmeden o kisilerin hanelerine kadar(ayaklarina kadar ) gidilmek suretiyle yardim yapilmasi saglanacaktir.



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı