Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

ESENLER MECLISI SIVAS KATLIAMI KINADI

ESENLER MECLISI SIVAS KATLIAMI KINADI

Esenler Belediye Meclis Toplantisinin Temmuz ayi ilk birlesiminde Sivas- Madimak`ta katledilenlere rahmet katliamcilara lanet okundu.

 ESENLER MECLISI SIVAS KATLIAMI KINADI 
Esenler Belediye Meclis Toplantisinin Temmuz ayi ilk birlesiminde Sivas- Madimak’ta katledilenlere rahmet katliamcilara lanet okundu.

Serkan Basut 
Esenler Belediyesinin Temmuz ayi Meclis toplantisinin ilk birlesiminde gündem disi söz alan CHP meclis üyeleri ve AKP meclis üyeleri söz alarak sivas katliaminin 25. yil dönümü nedeni ile yapilan katliama lanet okuyup katledilenlere ise rahmetle yad ettiler.

CHP belediye meclis üyesi Mustafa USTA, 2 temmuz türkiyedeki aydinlarin katledildigi gün olarak tarihe geçti ve hafizalara kazindi yapilan bu katliami nefretle kiniyorum ülkemizde yasanan faili meçhullerin faillerinin bir an önce yakalanarak hesap sorulmasi arzumuzdur.


USTA nin konusmasina cevaben AKP grup baskani Osman GÖKÇEBAS, `Bizde Ülkemizde yasanan bu acilarin birdaha yasanmamasini istiyoruz yanliz sivas katliami degil senbaglar katliamini da siddetle kiniyorum sayin CHP meclis üyesininde Senbaglar katliamini kinamasini istiyorum AKP iktidari bu katliamlarin hesabini sormak için gerekli mücadeleyi yapiyor yanliz sivas katiliami degil ülkede yasanan tüm faili meçhullerin hesabini soracagimizdan kimsenin kuskusu olmasin` dedi.

Osman GÖKÇEBAS a ülkede yasanan degisik katliamlari dile getirererk cevap veren CHP meclis üyesi Mustafa USTA sözü fazla uzatinca Meclis Baskani Murat GÜLKIRAN devreye girerek `Esenler Belediye meclisi olarak hepimizin ortak paydada bulustugu nokta yapilan katliamlari,yanlislari ve failimeçhulleri kinamak olmustur hepimizin istegi birdaha böyle olaylarin yasanmamasidir` dedi.



  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli