Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Esenler Muhtarlari Siyasi Partileri Ziyaret etti...

Esenler  Muhtarlari Siyasi Partileri Ziyaret etti...

Esenler Mahalle Muhtarlari Siyasi Parti Ilçe Baskanliklarini ziyaret ederek 24 Haziran seçimleri öncesi basari dilediler...

Esenler  Muhtarlari Siyasi Partileri Ziyaret etti...

Esenler Mahalle Muhtarlari  Siyasi Parti Ilçe Baskanliklarini ziyaret ederek 24 Haziran seçimleri öncesi  basari dilediler...  
 
Erkenen alinan ve 24 Haziranda yapilacak olan Cumhurbaskanligi ile Milletvekilligi seçimlerinin hazirliklarini sürdüren siyasi parti Ilçe Baskanliklarini Esenler mahalle muhtarlari ziyaret etti.

Muhtarlarin ziyaretlerdeki ortak açiklamasi; 
“Biz tüm siyasi partilere esit mesafedeyiz. Hiçbir ayrim yapmadan tüm siyasi partilerimizle iyi iliskilerimiz devam edecek Yaptigimiz ziyaretlerde siyaset konusmadik. Yapilan ziyaretler gayet samimi bir ortamda gerçeklesti. Ilçe baskanlarina seçim çalismalarinda basarilar diledik ve karsilikli sorunlari anlattik. Taraflarin bu ziyaretten gayet memnun oldugunu ve samimi duygularla gerçeklestigini gördüm. Bundan sonra ziyaretlerimiz devam edecek, bazen karsilikli kahvaltilarda ikramlarda bulunacagiz ve bulusacagiz. Muhtarlarin sorunlarinin anlatilacagi ziyaret ortamlari gerçeklestirecegiz...” oldu.

Esenlerin 16 mahalle muhtarinin siyasi parti ilçe baskanlari ve yöneticilerini ziyaret turlarinda gayet samimi görüntüler verildi.



  • Cuma 23 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false