Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Esenler Muhtarlarindan, Kizilay`a Ziyaret

Esenler Muhtarlarindan, Kizilay`a Ziyaret

Esenler Mahalle Muhtarlari, Türk Kizilay`i Esenler Subesi Baskani Lütfü Kahveci ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek yeniden seçildikleri için kutladilar.

Esenler Muhtarlarindan, Kizilay`a Ziyaret

Esenler Mahalle Muhtarlari, Türk Kizilay’i Esenler Subesi Baskani Lütfü Kahveci ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek yeniden seçildikleri için kutladilar.

Menderes Mahallesi Muhtari Bilal Koca, Birlik Mahallesi Muhtari Eyüp Çelik, Yavuz Selim Mahallesi Muhtari Recep Yavas, Kazim Karabekir Mahallesi Muhtari Gülbek Tastan, Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtari Turgay Özer, Kemer Mahallesi Muhtari Rüstem Beyaz, Turgut Reis Mahallesi Muhtari Mustafa Güven, Fatih Mahallesi Muhtari Recep Gülyüz ve Tuna Mahallesi Muhtari Mehmet Dogan katildi.

Türk Kizilayi Esenler Subesi Baskani Lütfü Kahveci`de yaptigi konusmada 3 yil faaliyetlerini ve Türk Kizilay`inin yaptigi çalismalar hakkinda bilgi verdikten sonra "tekrar olusturdugumuz yeni yönetimde dernek baskanlari ve yerel basindan arkadaslar mevcuttur.  Esenler`de özellikle hayatin içinde olan arkadaslarimiz var, kurumlarimizla birlikte daha siki çalismalarimiz olacak. Esenler`de yasayan halkimizin, STK’larin, siyasi partilerin ve kurumlarin destegini alacagiz" dedi.

Esenler Mahalle Muhtarlari adina konusma yapan Turgut Reis Mahallesi Muhtari Mustafa Güven “ geçmiste oldugu yine Türk Kizilayi’nin her zaman yanindayiz. Biz esenler muhtarlari olarak Kizilay ile is birligine haziriz. Mahallerimizde Kizilay’in yapacagi çalismalara destek verecegiz” ifadesinde bulundu.

    



  • Cuma 23 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false