ESENLER OKULLAR BELEDIYE TARAFINDAN BOYANIYOR

ESENLER OKULLAR BELEDIYE TARAFINDAN BOYANIYOR

Esenler Belediyesi her yil oldugu gibi bu yil da ihtiyaç duyulan okullarin dis ve iç cephelerini boyayarak daha saglikli egitim yapilabilmesi için okullari piril piril yapti.

Esenler’de bulunan okullarin boyama çalismalari Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlügü ekiplerince gerçeklestiriliyor. Esenler Ilçe Milli Egitim Müdürlügü'nden yapilan talepler dogrultusunda boya yapilmasi belirlenen okullardaki çalismalar hiz kesmeden devam ediyor.

Okullardan gelen talepler dogrultusunda sira ile bu sene içinde Mehmet Akif Ersoy Ilkokulu, Tacirler Vakfi Imam Hatip Ortaokulu, Ressam Sevket Dag Ilkokulu, Ismet Pasa Ilkokulu, 125. Yil Ortaokulu ve Tuna Endüstri Meslek Lisesi ve Ibrahim Turhan Çok Programli Anadolu Lisesi’nin dis cephe, Aksemsettin Imam Hatip Lisesi, Aksoy Imam Hatip Ortaokulu, Atatürk Ilkokulu, Atisalani Lisesi, Ayvalidere Ilk ve Ortaokulu, Cumhuriyet Ilkokulu, Güzide Özdilek Imam Hatip Lisesi, Fidan Demircioglu Ortaokulu, Ibrahim Turhan Çok Programli Anadolu Lisesi, Kazim Karabekir Ilkokulu, Kemer Ilkokulu, Maresal Fevzi Çakmak Ilkokulu, Oruçreis Imam Hatip Lisesi, Ressam Sevket Dag Ilkokulu, Emrah Sagaz Ilkokulu, Türk – Isveç Kardeslik Ilk ve Ortaokulu, Yunus Emre Ilkokulu, 125. Yil Ortaokulu, ITO Imam Hatip Lisesi, Nene Hatun Ilkokulu ve Imam Hatip Ortaokulu ve Tacirler Egitim Vakfi Rehabilitasyon Merkezi’nin iç cephe boya çalismalari Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlügü ekiplerince tamamlandi. Atisalani Halk Egitim ve Meslek Edindirme Merkezi’nin de bu yil içerisinde dis cephe boya çalismasinin yapilmasi planlaniyor.

AMAÇ: OKULLARIN YÜKÜNÜ HAFIFLETMEK

Her daim milli egitim camiasinin yaninda olduklarini ve her zaman çalismalarla egitime katkida bulunmaya devam edeceklerini belirten  Esenler Belediye Baskani M. Tevfik Göksu, "Elimizden geldigi kadar okullarin yükünü hafifletmeye çalisiyoruz. Burada okuyan çocuklar bizim çocuklarimiz. Boyali, temiz okullarda egitim görmek onlarin en dogal haklari. Ilçe Milli Egitim Müdürlügümüzden gelen talepler dogrultusunda okullarimizi her yil siraya alarak boyuyoruz. Tüm iç ve dis cephe boya çalismalari ekiplerimizce gerçeklestiriliyor. Boya çalismasi gerekmeyen okullarimiza da ayrica boya yardimi da yapiyoruz" dedi.