Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

Esenler Otogarinda Örnek Esnaf Anlayisi Basladi

Esenler Otogarinda Örnek Esnaf Anlayisi Basladi

Dünya genelinde ortaya çikan koronavirus basta esnafin ve halkin belini bükmüstü

. Yaklasik iki yila askindir dükkanlarina kepenk çeken,maddi ve manevi zarara ugrayan isletmeler bu yaz ayi basi itibari ile normallesme sürecine girerek nefes almaya basladi.

 

Istanbul Esenler / Bayrampasa  Büyük otogarinda yolcularin yemek ve içecek dükkanlarina karsi algilarini yikmak için, müsterilerine kaliteli sunum ve hizmet anlayisi hakim olmaya basladi.

Ülke genelinde zorlu bir süreçten geçtigimiz zaman diliminde her daim saglikçilarin, polisin,askerlerin ve basin mensuplarinin yaninda olan onlara hizmetlerini esirgemeyen otogar Bülent Börekçilik subesi isletmesi isletme Müdürü Ali Direkçi,” Pandemi süresince polis teskilati ve saglikçilarimizla isbirligi içerisinde bulunarak bizimde katkimiz olsun diye vatandaslara elimizden geldigi kadariyla kurallari anlatmaya çalistik. 

Isletme olarak sahada çalisan polis ve saglikçilarimiza gerekli ikramlarimizi elimizden geldigince ikramlarimizi nacizane yapmaya çalistik. Yaptigimiz bu hizmetle mutlu etmeye çalistik mutlu olduk. Otogar sirkülasyonun oldugu bir yer oldugundan hijyen kurallarina uyarak servislerimizi özenle yaptik yapmaya devam ediyoruz. Devamli suretle masalarimizi ve servis araç gereçlerimizi düzenli bir sekilde dezenfekte ediyoruz. Müsterilerimizin güvenini kazanmak bizim birinci görevlerimiz arasindadir. Hiçbir müsterimizin mutsuz bir sekilde masalarindan kalkmasini arzu etmedigimiz bir durumdur.”

 

Istanbul Büyüksehir Belediyesi ve otogar isletme müdürlügü ile bir çalisma yaptik diyen isletme müdürü Direkçi,” Otogara gelen vatandas burada mutlumu mutsuz mu !? arastirmasini kendi aramizda belli etmeden bir anket yaptik. Gelen müsterilerimizden dilek ve sikayetlerini alarak büyüksehir yetkililerine ilettik. Sagolsunlar bizleri dikkate alan otogar isletme yetkilerine tesekkürü bir borç biliyorum. Burada vatandasi zorda birakan eksiklerin üzerine gidilerek bertaraf etmeye çalistilar. Sikayetlerin azalmasi demek buranin daha isi sartlara gelecegi anlami tasiyacaktir. Biz esnaflar olarak üzerimize düsen görevi yaparsak hem vatandasimizi mutlu etmis olacagiz hem de bizler mutlu oluruz.

 

Otogar isletmecisi olarak bizler sahada çalisan,polisimizin,saglikçinin,görev yapan askerlerimizin ve basinimizin her zaman basimizin üzerinde yeri vardir.”



  • Çarşamba 15.8 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 16.8 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı