Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Esenler Parsel Parsel Satiliyor!

Esenler Parsel Parsel Satiliyor!

Esenler Belediye Baskanligi, mülkiyeti belediyeye ait olan ve kullanimi kamu yararina olmasi gereken Turgut Reis Mahallesindeki arsayi Sali günü (6 Eylül 2016), saat 11.30`da ?kapali teklif usulü? ile satisa çikariyor.

 Esenler Parsel Parsel Satiliyor!

Esenler Belediye Baskanligi, mülkiyeti belediyeye ait olan ve kullanimi kamu yararina olmasi gereken Turgut Reis Mahallesindeki arsayi Sali günü (6 Eylül 2016), saat 11.30’da “kapali teklif usulü” ile satisa çikariyor.

Esenler Turgut Reis Mahallesi 823 ada 38 parselde konumlanan arsanin, kamu yarari düsünülmeden satilmasi ne anlama geliyor, zaden Esenler’de yeterince yesil alan ve donati alani yok, bu arsanin satisiyla ilave nüfus yogunlugunu getirerek bu satisa onay verenlerin, Esenlerin daha da yasanmaz bir kente dönüsecegini görmüyorlar mi?

Daha önce Esenler Belediye Baskanini “ bu arsayi kamu yararina kullanacagiz, bir alt sokagi buraya tasiyarak kentsel dönüsüm yapacagiz. Bu böyle devam edecek ve Esenleri Esenlik kenti yapacagiz” diye yaptigi açiklamalari unuttugunu birilerinin kendilerine hatirlatmasi gerekiyor.  

Sayin Göksu’nun ifadeleri ile bu yerin kentsel dönüsüm için kullanilacagina karar verilen ve planlara da böyle  islenen bu yerin, simdi ne oldu da birilerine satisina karar verildi.Bu satisin kamu yararina olmadigi gerçek. Bu arsa satisinin kim veya kimlerin yararina yapiliyor. Yetkililerden açiklama bekliyoruz:

Bu satisin ne getirdigini ve neleri götürdügünü, birilerine rant saglayip saglamadigini bekleyip görecegiz. 





  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı