Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

Esenler Polisi Komsularini Iftara Agirliyor

Esenler Polisi Komsularini Iftara Agirliyor

Esenler Ilçe Emniyet Müdürlügü, vatandas ile polis arasindaki birlikteligi güçlendirmek ve Ramazan ayinin güzelliklerini toplum ile paylasma amaçli, ?Esenler Polisi Iftarda Komsularini agirliyor ` parolasiyla orucun ikinci günü bir iftar programi düzenled

Esenler Polisi Komsularini Iftara Agirliyor

Esenler Ilçe Emniyet Müdürlügü, vatandas ile polis arasindaki birlikteligi güçlendirmek ve Ramazan ayinin güzelliklerini toplum ile paylasma amaçli, ‘Esenler Polisi Iftarda Komsularini agirliyor ’ parolasiyla orucun ikinci günü bir iftar programi düzenledi.

Ramazan’in ikinci günü, Esenler Ilçe Emniyet Müdürlügü’nün bahçesinde ‘Esenler Polisi Iftarda Komsularini agirliyor ’ sloganiyla düzenlenen iftar programina halk yogun ilgi gösterdi. Esenler protokolünün de genis katilim gösterdigi iftar da birlik ve beraberlik mesajlari verildi.

Esenler Ilçe Emniyet Müdürü Erol Öztas; iftar programinda yaptigi konusmada, bu tür organizasyonlarla vatandas ile polis arasindaki birlikteligi güçlendirmeyi amaçladiklarini ifade etti. Öztas ayrica, iftar davetine icabet eden vatandaslara tesekkür etti. Iftar öncesinde karsiladigi gibi ugurladi.

 



  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 23 ° / 14.8 ° Güneşli