Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

ESENLER PROTOKOLÜ RUMELILILERLE BAYRAMLASTI

ESENLER PROTOKOLÜ RUMELILILERLE BAYRAMLASTI

Esenler Rumeliler Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Kurban Bayraminin 4. günü Esenler protokolünün de katildigi bir bayramlasma programi düzenledi.

ESENLER PROTOKOLÜ RUMELILILERLE BAYRAMLASTI
 
Esenler Rumeliler Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi  Kurban Bayraminin 4. günü Esenler protokolünün de katildigi bir bayramlasma programi düzenledi.
 
Kuruldugundan bu yana önemli günler ve bayramlarda bir araya gelme konusunda hassasiyet gösteren dernegin bayramlasma programina;
 
AKP Istanbul Milletvekili Hüseyin  Bürge, Esenler Ilçe Kaymakami Nazim Madenoglu, Esenler Belediye Baskani M.Tevfik Göksu, Esenler Rumeli Balkan Federasyonu Genel Baskani Ayhan Bölükbasi, AKP Esenler ilçe baskani Umut Özkan, CHP Esenler ilçe baskani Halil Özden, Esdef Baskani Süleyman Kahveci, Esenler yerel basini, dernek yönetimi, üyeleri ve Rumelililer katildi.
 
Bayramlasmanin açilis konusmasini Esenler Rumeliler Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani A.Fettah Dindar yapti.
 
Dindar’in konusmasinin ardindan Esenler Rumeli Balkan Federasyonu Genel Baskani Ayhan Bölükbasi, AKP Esenler ilçe baskani Umut Özkan, CHP Esenler ilçe Baskani Halil Özden, Esdef Baskani Süleyman Kahveci,  Esenler Belediye Baskani M.Tevfik Göksu, Esenler Ilçe Kaymakami Nazim Madenoglu Kurban Bayraminin özüne, anlamina uygun ve bayram tebrigi içeren birer konusma yaptilar.
 
Son konusmayi ise hemseri olmak vasfiyla AKP Istanbul Milletvekili Hüseyin  Bürge yapti. Siyasi yogunluklu bu konusmanin ardindan protokol dernekten ayrildi.
 
Protokolün ayrilmasindan sonra Dernek üyeleri Rumelili sanatçilarin verdigi mini konserde Rumeli ezgilerine eslik ettiler…
 



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı