Bugün, 3 Temmuz 2024 Çarşamba

Esenler Rizeliler Baskani Kahveci

Esenler Rizeliler Baskani Kahveci

Esenler Rizeliler Dernegi Olagan Kongresi dernek Merkezinde gerçeklestirildi. Yeni baskan Süleyman Kahveci oldu?

 Esenler Rizeliler Baskani Kahveci 

Esenler Rizeliler Dernegi Olagan Kongresi dernek Merkezinde gerçeklestirildi. Yeni baskan Süleyman Kahveci oldu…
 
Kongre Divan baskanligini ESDEF Baskani Mustafa Kaplan, Divan baskan yardimciligini Bahri Eyüpoglu, Divan kâtipligini ise Ismail Ambar yapti. Kongreye Rizelilerin hemserisi olan Esenler Belediye baskan yardimcisi Orhan Oguztürk, ESDEF baskani Mustafa Kaplan, Dernek üyeleri ve yerel gazeteciler katildi.
 
Kongrede Esenler Rizeliler Dernegi’nin faaliyet çalismalari hakkinda bilgi verildi. Mali rapor okundu ibra edildi. Tek listeyle girilen seçimde oy birligi ile Süleyman Kahveci baskanliga seçildi.
Böylelikle yeni yönetimini olusmus oldu..
 
Yönetim kurulu üyelerinin seçimi sonrasi yeni baskan Süleyman Kahveci kisa bir tesekkür konusmasi yapti.“ Esenler Rizeliler Dernegi kongresine gelerek bizleri onurlandiran tüm üyelerimize, baskanlarimiza, misafir katilimcilarimiza, yerel basina çok tesekkür ederiz. Kongremiz Esenlerimize ve hemserilerimize hayirli olsun. Yeni yönetim kurulumuza desteklerinizi bekliyoruz. Yapacaklarimizi birlikte yapacagiz. Hayirli islere imza atacagiz. Sizlere güvenim tamdir. Bu günden sonra Esenlerin kaderinde eskiden de oldugu gibi Rizelilerin katkisi olacak. Bunun için birlik ve beraberlik içinde çalisacagiz…”
 
Yeni Baskan Kahveci, bir önceki Esenler Rizeliler Dernegi baskanligini yürüten Önder Sener Mengene’ye yapmis oldugu hizmetlerden dolayi tesekkür plaketi sunduktan sonra kongre sona erdi.

 





  • Çarşamba 33.6 ° / 23.3 ° Güneşli
  • Perşembe 29.6 ° / 22.3 ° Güneşli
  • Cuma 28.7 ° / 22.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı