Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Esenler Rizeliler Dernegi muhtarlarla kahvaltida bulustu

Esenler Rizeliler Dernegi muhtarlarla kahvaltida bulustu

Esenler Rizeliler Dernegi’nin Esenler Litros Cafe’de organize ettigi kahvalti programinda muhtarlarla bir araya geldi.

Kahvalti sonrasi konusmaya yapan Esenler Rizeliler Dernek Baskani Süleyman Kahveci, “Muhtarlar gerçekten çok önemli görevler icra etmektedir, vatandaslarimiz sorunlari ile ilgilenen çözüm bulmaya çalisan barindigi evinde ibadet hanelerde gerekli kamu kurumlarinda canla basla nasil mücadele ettiklerini hem Rizeliler Dernegi hemde Rizeliler Konfederasyonu olarak sahit oluyoruz. Sevgili Kaymakamimiz Nazim Madenoglu döneminde böyle toplantilar yaparak Esenlerimizde yasanan olumlu ve olumsuzluklar üzerinde konusurduk. Davetimize icabet gösteren muhtarlarimiza, Litros Cafe sahibi Alparslan Eyüpoglu kardesime bizlere verdigi hizmetten dolayi sahsim ve Esenler Rizeliler Dernegi olarak çok tesekkür ediyorum” dedi.

GÜLYÜZ: DAVETINIZ IÇIN TESEKKÜR EDERIM

Esenler’deki mahalle muhtarlari adina bir konusma yapan Fatih Mahallesi Muhtari Recep Gülyüz, “Esenler Rizeliler dernek baskanimizin nazik daveti üzerine bugün burada toplandik. Malumunuz muhtarliklarimiz kapali elamanimizda olmadigi için aranizda fazla kalamayacagiz. Böyle bir programi organize ettigi için Esenler Rizeliler Dernek Baskani Süleyman Kahveci ve esine ayri ayri tesekkür ediyorum” dedi.

IYI Parti Esenler Belediye Meclis Üyesi Lütfü Kahveci, “Bizleri bu güzel ortamda bir araya getiren dernek baskanimiza ve bu davete katilan muhtarlarimiza tesekkür ediyorum. Muhtarlarimiz görev ve sorumluluk içinde mahallelerine hizmet veren ve karsilik beklemeden görev yapan toplum insanlaridirlar. Muhtarlik müessesi Osmanli’dan kalan önemli bir yerel yönetim birimidir. Bizler seçilmis meclis üyeleri olarak kendilerinin yanindayiz ve muhtarlarimizdan Esenler Belediye Meclisi’ne gelen hakli taleplerine cevap vermek görevimizdir. Yaptiklari çalismalarindan dolayi kendilerine partim adina tesekkür ediyorum” dedi.

Esenler Rizeliler Dernek Baskani Süleyman Kahveci’nin muhtarlarla düzenledigi kahvalti programina IYI Parti Esenler Belediye Meclis Üyesi Lütfü Kahveci, ESDEF Baskani Cuma Helvaci, Esenler Firincilar Odasi Baskani Mustafa Çiçek ve muhtarlar katildi.



  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı