Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Esenler Rumeliler Beskardes`le devam dedi

Esenler Rumeliler Beskardes`le devam dedi

Esenler Rumeliler Dernegi 9. Olagan kongresinde tek liste ile yeni baskanini seçti. Dernek merkezinde gerçeklesen kongrede, Esenler Rumeliler Dernegi Ekrem Beskardesle faaliyetlerine devam edecek.

Esenler Rumeliler Beskardes’le devam dedi 

Esenler Rumeliler Dernegi 9. Olagan kongresinde tek liste ile yeni baskanini seçti. Dernek merkezinde gerçeklesen kongrede, Esenler Rumeliler Dernegi Ekrem Beskardesle faaliyetlerine devam edecek.  
Esenler Rumeliler Dernegi 9. Olagan kongresi dernek merkezinde tek liste ve tek adayla gerçeklesti.

 

Aydinoglu "yogun bir tempoda çalistim"

Kongrenin açilis konusmasini eski baskan Muharrem Aydinoglu yapti. Aydinoglu, Baskanligimiz süresince basarili çalismalar yaptik. Yaptigimiz faaliyetlerin taktiri büyüklerimizindir. Ben Esenleri ve Rumeli dernegini kendi memleketim olarak kabullendim. Dernegimizin kurulusundan bugüne kadar yaptigi etkinliklere bulundum ve üzerime ne düsüyorsa yaptigima inaniyorum. Dernegimize Baskan seçildikten sonrada yogun bir tempoda çalistim. Yapamadiklarim elbette olmustur.

Aydinoglu konusmasinda sitem ve tebkiliydi

Bir dönem daha tekrar aday olacagi sirada bir takim gelismeler oldu diyen Aydinoglu "yaptigim istisareler sonucunda yapima ve kisiligime ters gelen bir atmosfer olustugunu sezdim.Ben resmi olrak 2004 yilindan bu güne kadar ne koltuk ne baskanlik ne makam ne mevkii için bu görevlerde bulundum.Tek hayalim ve hedefim Rumeli-Balkan insaninindaha iyi ve hakettigi yere gelmesi idi.Allah sahidimki;bir gün dahi bireysel bir plan ve düsünce içine girmedim.Beni aranizda iyi taniyanlar bu düsüncelerimin ne denli sarsilmaz oldugunu çok iyi bilirler.Fakat ekibimin destegi ile vermis oldugum maddi-manevi emeklerin karsiliksiz kaldigini çok üzülerek anladim.Bu cerçevede camia içinde daha fazla derin yaralarin açilmasini önlemek ve kirginliklarin olusmamasinin önüne geçmek için çift liste seçime gitmekten fedekarlik yaparak geri durdum.Bugün aday olan arkadasimiza basarilar dilerim” diyerek herkesle helalasan Aydinoglu konusmasini tamamladi.

Yeni Baskan… Ekrem Beskardes
Esenler Rumeliler Dernegi 9. Olagan kongresinde Baskanlik görevini üstlenen Ekrem Beskardes, “gençlerimizle birlikte gelecek günlere daha iyi hazirlanmak, gençlere öncülük etmek, maddi ve manevi desteklerde bulunmak önceligim olacak. Rumelili insanlarimizin sosyal, kültürel ve çalisma alanlarinda ortak hareket etmelerini saglayarak, basta camiamiz ve ülke insanlari olmak üzere, birlik ve beraberlik içinde kardesçe yasamasina katkida bulunacagim.
Teslim aldigimiz bayragi her dönem oldugu gibi bu dönemde de yönetim kurulu ile dostlarimizla, üyelerimizle, gençlerimizle ve siz degerli camiamizin üyeleri ile daha yukari tasimak görevliligi ve sorumlulugu ile çalisacagiz ve zamani geldiginde emaneti bir baskasina devredecegiz” diyerek konusmasina devam etti.
  
 
Yeni yönetim



  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 20.8 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Cuma 17.8 ° / 13.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı