Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Esenler sokak saticilarina yönelik Uyusturucu operasyonu

Esenler sokak saticilarina yönelik Uyusturucu operasyonu

Istanbul'da düzenlenen iki ayri operasyonda yüklü miktarda uyusturucu madde ele geçirildi.

Istanbul'da düzenlenen iki ayri operasyonda yüklü miktarda uyusturucu madde ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre Istanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü'ne bagli ekipler, uyusturucu ile mücadele kapsaminda yeni bir çalisma gerçeklestirdi. Geçtigimiz günlerde Esenler ve çevresinde sokak saticilarina yönelik yapilan operasyonda yakalanan 43 süpheliden 42'si tutuklanmisti.

Temin ettikleri uyusturucuyu Istanbul piyasasina sürülecegi ihbari üzerine çalisma baslatan polis, Fatih ve Gaziosmanpasa'da yeni bir operasyon düzenledi. Yürütülen çalismalar kapsaminda; 11 Eylül'de Fatih'te gerçeklestirilen operasyonda darali agirligi 20 kilo 700 gram 100 bin adet exstacy hap, 6 kilogram kokain, 9 kilo 60 gram skunk, 1 ruhsatsiz tabanca, bu silaha ait 15 fisek ele geçirildi.

Operasyonun devaminda 13 Eylül'de Gaziosmanpasa ilçesinde bir adrese baskin düzenleyen polis, 79 kilo 160 gram sentetik kannabinoid, 3 kilo 400 gram sentetik kannabinoid hammaddesi ve 2 adet hassas terazi ele geçirdi.

Yapilan operasyonlarda 3 süpheli yakalanarak gözaltina alindi. Zanlilar, emniyetteki islemlerinin tamamlanmasinin ardindan sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandi.

Istanbul polisi geçtigimiz günlerde Esenler ve çevresinde sokak saticilarina yönelik operasyon düzenlemis, baskinlarda yakalanan 43 süpheliden 42'si tutuklanmisti. -



  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli