Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Esenler Trabzonlular Dernegi ile Esenler mahalle muhtarlari bir araya geldi.

Esenler Trabzonlular Dernegi ile Esenler mahalle muhtarlari bir araya geldi.

Esenler Trabzonlular Dernegi Baskani Zeki Yilmaz’in daveti üzerine mahalle muhtarlari ve basin mensuplari kahvalti programinda bir araya geldi.

Haber/Hasan Gürsoy

Esenler Trabzonlular Dernegi Baskani Zeki Yilmaz “ biz muhtarlari Esenler halkimizin gerçek temsilcileri olarak görüyoruz. Dernekler siyasilerin firtinali havada seçim zamanlarinda ziyaret ettikleri yerdir. Seçim bittigi zaman biliyorsunuz ziyaretler pek yapilmiyor. Gerek siyasi olarak, gerek ise siyasi olmayanlar olarak biz bu durumu kirmak istiyoruz. Her zaman birlikte olmak istiyoruz. Esenler Trabzonlular Dernegi olarak her zaman garibanin yaninda durduk. Elimizden geldigince onlara destek olmaya çalistik. Firtinali havalarda Trabzon bir liman, firtina geçtigi zaman Trabzon transit geçtigi bir liman görüyor arkadaslar. Vefa Istanbul’da bir semt degildir. Vefa insanlarin içinde olacaktir. Biz sadece yeni gelen muhtarlarimizla tanisalim. Onun için sizleri davet ettik. Davete icap ettiginiz için tesekkür ederim”  Daha sonra Esenlerde degisen mahalle muhtarlar ile tanistiktan sonra Baskan Zeki Yilmaz aranizda kararlastiracaginiz bir okula kütüphane yapmak istiyoruz dedi.

Muhtarlar adina konusan Fatih Mahalle Muhtari Recep Gülyüz bir selamlama konusmasi yaparak Dernek Baskani Zeki Yilmaz’a davetten dolayi tesekkür etti.



  • Cuma 23 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false