Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Esenler Tuna Mah. iki komsu ailenin birbirine girdigi kavgada ortalik savas alanina döndü.

Esenler Tuna Mah. iki komsu ailenin birbirine girdigi kavgada ortalik savas alanina döndü.

Esenler Tuna Mahallesinde henüz bilinmeyen bir nedenle iki komsu ailenin birbirine girdigi kavgada ortalik savas alanina döndü.

Esenler'de henüz bilinmeyen bir nedenle iki komsu ailenin birbirine girdigi kavgada ortalik savas alanina döndü. Sandalyelerin havada uçustugu kavgada taraflar belirli araliklarla bir birilerine saldirirken, polis ise ayirmakta güçlük çekince havaya ates açti.

Olay, dün aksam saatlerinde Esenler Tuna Mahallesi'nde iki komsu aile arasinda yasandi. Iddiaya göre, komsu aileler arasinda henüz bilinmeyen bir nedenle tartisma çikti. Yasanan sözlü tartisma yerini büyük bir kavgaya birakti. Iki ailenin yakinlari da kavgaya dahil olunca ortalik savas alinan döndü.

Iki komsunun kavgasinda sandalyeler havada uçustu

Iki ailenin birbirine girdigi kavgada genç, yasli herkes birbirine girdi. Kavga sirasinda taraflar sandalye ve ellerine geçen her seyi birbirlerine firlatti. Kavgayi gören mahalle sakinleri durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayida polis ekibi ve gece kartallari olarak bilinen bekçiler sevk edildi. Polis, iki taraf arasinda yasanan kavgayi ayirmakta güçlük çekti.

Polisler kavgaya son vermek için havaya ates açildi

Iki aile arasinda yasanan kavga git gide büyüyünce polis ekipleri çareyi havaya ates açmakta buldu. Silah seslerini duyan grup kisa süreligine kavgaya son verdi. Ekipler, ailelerin arasina girerek taraflari sakinlestirmeye çalissa da iki grupta sözlü tartismaya son vermedi. Kisa bir süre duran taraflar daha sonra tekrar birbirine girdi. Polis ekipleri de bir daha havaya ates açarak taraflara müdahale etti. Polis ekipleri kavgaya karisan bazi kisileri gözaltina alirken, grup arasinda çok sayida kisi hafif sekilde yaralandi. 



  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli