Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Esenler Zabita Memuru Alim Sonuçlari Ilani

Esenler Zabita Memuru Alim Sonuçlari Ilani

Esenler Belediyesi zabita memuru alim sonuçlari açiklandi.

Baskanligimiz bünyesinde, 657 sayili Devlet Memurlari Kanunu’na tabi olarak istihdam edilmek üzere “Mahalli Idarelere Ilk Defa Atanacaklara Dair Sinav ve Atama Yönetmeligi ile Belediye Zabita Yönetmeligi” hükümlerine göre bos kadrolara açiktan atama yoluyla Zabita Memuru alimi için yayinlanan ilana istinaden:

Uygulama  Sinavi  24/01/2022 tarihinde,

Sözlü Sinav ise 09/02/2022 tarihinde tamamlanmistir.

09/02/2022 tarihinde Sinav Kurulu tarafindan yapilan degerlendirme neticesinde kurumumuza atanmaya hak kazanan ve kazanamayan aday listesi için tiklayiniz.

Listede yer alan asil adaylar basvurularini, 17/02/2022 Persembe günü mesai bitimine kadar Esenler Belediye Baskanligi Insan Kaynaklari ve Egitim Müdürlügüne sahsen yapacaklardir.

Listede yer alan asil adaylar basvuru süresi içinde basvurmaz veya görevlerine baslamalarina engel bir durum tespit edilirse bu adaylarin yerine basari listesindeki yedek adaylar sirasi ile çagirilacaktir. Adaylarin gerçege aykiri veya eksik beyanda bulundugunun sonradan tespit edilmesi halinde atamasi yapilsa dahi bütün atama islemleri iptal edilecektir.

Ayrica ilgililer hakkinda Türk Ceza Kanunu hükümleri uygulanmak üzere Cumhuriyet Bassavciligina suç duyurusunda bulunulacaktir.

Ilan olunur.

ESENLER BELEDIYE BASKANLIGI

Insan Kaynaklari ve Egitim Müdürlügü

 kazanan ve kazanamayan aday listesi



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı