Bugün, 25 Mart 2025 Salı

ESENLER BELEDİYE MECLİSİ 3 ŞUBAT’TA

ESENLER BELEDİYE MECLİSİ 3 ŞUBAT’TA

Esenler Belediye Meclisi’nin Şubat ayı toplantıları 3 Şubat Pazartesi günü başlıyor.

Esenler Belediye Meclisinin 7. Seçim Yılı 2. Dönem Şubat Ayı Meclis Toplantısı, aşağıda belirtilen gündem maddelerini görüşüp karara bağlamak üzere; “Birlik Mahallesi, Mehmet Akif İnan Caddesi, No: 6-8 Esenler-İSTANBUL” sayılı yerde bulunan Esenler Belediye Başkanlığı Hizmet Binasında yapılacaktır. Şubat Ayı Meclis Toplantılarının ilk birleşimi 03 Şubat 2025 Pazartesi günü, Saat:15.00’de yapılacaktır.

GÜNDEM :

Açılış ve Yoklama

Teklifler:

1- Kadro Cetvelleri hk. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifi.

2- Filistin ve Gazze’ye İnsani Yardım hk. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü teklifi.

3- Gelecek Yıllara Yaygın Araç Kiralanması hk. Fen İşleri Müdürlüğü teklifi.

Raporlar:

1- Destek Hizmetleri Müdürlüğünün Çalışma Usül ve Esasları Yönetmeliği Değişikliği hk. Hukuk ve Temel Haklar – Tarife, Esnaf ve Ticaret müşterek komisyon raporu.

2- Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ile Afet İşleri Müdürlüğünün Çalışma Usül ve Esasları Yönetmelikleri hk. Hukuk ve Temel Haklar – Sosyal Hizmetler ve İstihdam müşterek komisyon raporu.



Anahtar Kelimeler: ESENLER BELEDİYE MECLİSİ ŞUBAT’
  • Salı 17.7 ° / 11.7 ° false
  • Çarşamba 18.8 ° / 11.8 ° false
  • Perşembe 20.5 ° / 12.3 ° false