Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Esenler Belediye Meclisi:Birlikte inşallah bu afetinden de üstesinden geleceğiz.

Esenler Belediye Meclisi:Birlikte inşallah bu afetinden de üstesinden geleceğiz.

Esenler Belediye Meclisi’nin Şubat Ayı Meclis toplantısı 6 Şubat 2023 Pazartesi günü Esenler Belediye  Başkanlığı  Hizmet Binasında yapıldı.

Gündemde Kahramanmaraşta ve 10 ilde yaşanan deprem vardı. Esenler belediyesi Meclisinde temsil edilen siyasi parti Grup Başkan vekilleri ortak bir mutabakat bildirisi okudular. Bildiriyi AK Parti Esenler Belediye Meclis Üyesi Musa ADA okudu. 

Ortak mutabakat bildirisinde; Ülkemiz zaman zaman böyle zor günlerden geçiyor, deprem gibi felaketlerle karşı karşıya geliyor. Böyle büyük felaketlerin yaşandığı zamanlarda tek yürek olmakta çok önemlidir. Böylesine büyük afetlerde kenetlenmeyi başarabilen, basiretli ve asil bir milletiz. İnancımız o ki aynı kardeşlik duygularımızla deprem zadelerimizin yaralarını, tüm Türkiye hep beraber saracağız. Zor bir dönemden geçiyoruz. Her zamankinden daha çok birlik beraberlik ve yardımlaşmaya ihtiyacımız var. Millet olmanın en temel gereği olan zor zamanda birlik ve beraberlik içinde hareket etmeyi gerçekleştireceğiz” denildi.

 



  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 16.1 ° / 13.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı