Bugün, 6 Temmuz 2024 Cumartesi

Esenler Belediyesi Kepenk Kapattı Ve Gitti

Esenler Belediyesi Kepenk Kapattı Ve Gitti

Tekstilkent Tasfiye Grubu Başkanı Aykut SAKA “ Tekstilkentte GD2 Blokta 2.887,50 m2 alanı işgal ederek depo olarak kullanan Esenler Belediyesi Dava konusu olan yerde keşif yapılacaktı.

 Ancak keşif günü tespit ettirmemek için kepenk indirerek siteden gittiler. Böylelikle keşif tespiti yapılamadı.” 

Saka “Tekstilkent ‘te muvafakatsız ve imara aykırı çalışma ruhsatları tanzim etmekten çekinmeyen, usulsüz geçici müteahhitlik belgesi hazırlayarak imar yolsuzluklarına yolsuzluk ekleyen MEHMET TEVFİK GÖKSU ve ekibi bu seferde işgal ettiği 2.887,50 m2 alanı Keşif günü tespit ettirmemek için kepenk indirerek siteden firar etti. 10.05.2024 tarihinde kapalı tutuldu. Keşif yapan mahkeme heyeti Tekstilkentten ayrılınca depo alanı tekrar açıldı.

Tekstilkent üyelerinden gelen tepkilere göre konuşan Tekstilkent Tasfiye Grubu Başkanı Aykut SAKA “Otopark ve sığınak olanını içinde olan bodrum katı Esenler Belediyesi lojistik merkezi olarak kullanıyor. KİRA KONTRATI bile bulunmadan yıllarca kullanan Esenler Belediyesi, bu işgale davalı Tekstilkent Kooperatifi yöneticileri ile birlikte sürdürüyorlar.

Bu işgallerden kooperatif üyelerinin banka hesabına bir kuruş bile para yatırılmadığı gibi, kooperatif üyeleri çok yüksek aidat paraları ödüyorlar. Otopark yerleri işgal edildiği içi dükkân sahipleri ve müşterileri arabalarını park yeri bulamadıklarında dolayı caddeye park etmek zorunda kalıyorlar.”  

           



  • Cumartesi 28.8 ° / 21.9 ° Güneşli
  • Pazar 30.6 ° / 22.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 31.3 ° / 22.9 ° Güneşli