Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Esenler Belediyesinden Ramazan İhalesi

Esenler Belediyesinden Ramazan İhalesi

11 ayın sultanı olan mübarek Ramazan Ayı yaklaşırken, ihtiyaç sahibi vatandaşların bu süreçte kamu kurumları tarafından  nasıl destekleneceği de merak konusu

 Haber:Mustafa Siviş 

 Durum böyle iken Esenler Belediyesi de Ramazan Ayı münasebeti ile vatandaşlara yardımda bulunmak için bir proje gerçekleştirecek. Mübarek Ramazan Ayı boyunca evlere yemek servisi gerçekleştirecek olan Esenler Belediyesi, bu hizmet alımı için 17.02.2023 tarihinde  ihaleye çıkmaya hazırlanıyor. Yapılan resmi duyuruya göre toplamda 58 Bin adet yemek dağıtılacak.

Hizmet Güzel Ama..

Esenler Belediyesi tarafından gerçekleştirilmesi planlanan ve ihaleye sunulacak olan Ramazan Ayı Eve Teslim İftarlık yemek projesi gerçekten de hem mübarek Ramazan Ayı’nın ruhuyla örtüşüyor hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı bu mübarek aylarda “iftarda ne yiyeceğiz?” sorusuyla baş başa kalmaktan kurtarıyor. Fakat nüfusu 447 Bin olan bu koca ilçe için 58 Bin Adet yemek az değil mi? Ramazan Ayı boyunca düzenlenecek olan şenlik veya etkinlik tarzı şeylerden tasarruf edilmek suretiyle bu yemek projesi daha da genişletilebilirdi.



Anahtar Kelimeler: Esenler Belediyesi Ramazan İhalesi
  • Cumartesi 13.1 ° / 10.8 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.7 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 19.6 ° / 13.6 ° Güneşli