Bugün, 28 Eylül 2024 Cumartesi

Esenler Esnaf Odası Başkanı ile Eski Çalışan Kavga Etti.

Esenler Esnaf Odası Başkanı ile Eski Çalışan Kavga Etti.

Esenler Esnaf Odası Başkanı Şükrü Şahin eski Esnaf Odası yönetim kurulu üyesi Seçkin Pakel ile yumruklu kavga etti.

Esenler Esnaf Odası Başkanı Şükrü Şahin Esenler Dörtyol Meydanında Eski Esnaf Odası Önünde eski Esnaf odası ve Esenler Atışalan Kefalet Kredi Odası Müdürü Seçkin Pakel ile yumruklu kavga etti. 

Olay dün akşam 18:50.kameralara yansıdı. Esnaf Odası Başkanı Şükrü Şahin Meydanda karşılaştığı eski Oda müdürü Seçkin Pakel’e yine eski oda çalışanı Fikret Karabulut hakkında soru sordu. Sorunun ardından tartışma yaşanmış.  Tartışmanın ardından karşılıklı yumruklu kavgaya dönüşmüş. Daha sonra çevredekiler olaya müdahale ederek kavgayı ayırmışlar.

Peki, Ne Olmuştu.

Esenler Esnaf Odasında yaşanan bir takım usulsüzlüklerden dolayı, Esenler Esnaf Odası Başkanı Şükrü Şahin ile Esenler Esnaf Odası yönetim kurulu üyeleri arasında tartışmalar yaşanıyordu. Kamuoyuna yansıyan bu iddialar gündemini koruyor. Bu iddiaların bir kısmı Mahkemeye taşındı. 

Söz konusu Eski Oda çalışanı Fikret Bey Mahkemede usulsüzlüklerle alakalı görüşü alındı. Fikret Bey yaşamını idam ettirdiği Darülaceze hayatını kaybetti. Süreç mahkemede devam ediyor. 

Daha önce Esenler Esnaf Odası Başkanı Şükrü Şahin ile Esenler Esnaf Odası yönetim kurulu üyesi Fuat Saka yönetim Kurulu toplantısı sonrası kavga etmişler bu olay kamuoyuna yansımıştı. Yaşanan bu kavgada halen Savcılıkta soruşturma aşamasında.



  • Cumartesi 27.1 ° / 19.7 ° Güneşli
  • Pazar 26.3 ° / 20.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 15.9 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu