Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

Esenler Esnaf Odası Kaynıyor!

Esenler Esnaf Odası Kaynıyor!

Bu yılın Ocak ayında yapılan Esenler Birleşik esnaf ve sanatkârlar odası olağan kongresinden sonra

Esenler Kamuoyunda Esenler Birleşik esnaf ve sanatkârlar odası Başkanı Şükrü Şahin hakkında bir takım iddialar ve şaibeler konuşulmaya başladı.

İddiaların en önemlisi ise 2003 ve 2011 yıllarında Odanın hesabından çekilen 51 BİN TL. hesabı verilemiyor olması. Diğer konuşulan konular ise odada etik olmayan iddialardı. Bu iddiaları daha sonra... tabiî ki bu iddiaları odayı inceleyen müfettişler kara verecektir.

Esenler Birleşik esnaf ve sanatkârlar odasının Ocak ayında yapılan kongresinden bugüne kadar bu iddialar artarak büyüdü. Bu durum ilçedeki, Esenlerin kamu kurum kuruluşlarına, siyasi parti başkanlıklarına, STK ve esnafa yansıdı. Sonunda Odaya müfettişler geldi. 4-5 gün odada kaldı ve inceledi. Müfettişlerin raporu bekleniliyor.

3 dönemdir, Esenler Birleşik esnaf ve sanatkârlar odası Başkanlığı yapan Şükrü Şahin'in suskunluğunun konuşulan şaibelerin ve iddiaların önemli olduğu göstermektedir. Esenler Birleşik esnaf ve sanatkarlar odası  başkanı Şükrü Şahin Seçildiği Kongrede yaptığı konuşmada seçimde söz vermişti. Şahin "Esnaf odası, Esnafına hesap veriyor" söyleyerek dile getirdi. Başkan Şükrü Şahin "Milletimize ve esnaflarımıza söz verdik. Şeffaf olacağız."demişti.

Esenler Kamuoyu Esenler Birleşik esnaf sanatkârlar oda Başkanı Şükrü Şahin'in verilen bu sözler karşısında Mali durum hakkında açıklama bekliyor.



Anahtar Kelimeler: Esenler Esnaf Odası Kaynıyor!
  • Çarşamba 15.8 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 16.8 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı