Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Esenler Esnaf Odasında sular bir türlü durulmuyor…

Esenler Esnaf Odasında sular bir türlü durulmuyor…

Esenler Esnaf Odasında son gelişmeler gösteriyor ki sular bir türlü durulmayacağa benziyor.

Alınan bilgilere göre, Esenler Esnaf Oda Başkanı Şükrü Şahin ve Yardımcısı Soner Karabulut kamuoyunu bilgilendirmek üzere basın açıklaması yapacaklardı. Peki, Başkan ve Başkan Yardımcısı yapmıyor ise Yönetim Kurulu üyeleri neden basın açıklaması yapmıyor. Esenler Kamuoyuna ve Esenler esnafına bu ciddi İddiaların ve şaibelerin yanıtlaması aydınlatılması gerekmiyor mu?

Esenler Esnaf Odası Başkanı Şükrü Şahin ile yönetim Kurulu üyeleri neden karşı karşıyalar…

Esenler Esnaf Odasında 13 yıldır çalışan genel sekreter neden işine son verildi…

İBB’den Esenler Esnaf Odasına bağlı Kahve, cafe, İnternetçi, Berber ve birçok verilmek için alınan yardım kartları kimlere verildi ve kaç kişiye dağıtıldı?

Esenler Esnaf Odasının Ocak Ayında yapılan kongrede 2003-2011 yılları arasında çekilen paranın akıbeti ne oldu. Esnaf Odası ve Yönetim kurulunu soruşturan Müfettiş raporu Adli makamlara intikal etti mi?

Yıllardır Esnaf Odasıyla Esnaf Kefalet Kooperatifi aynı çatı altında birlikte çalışırken neden Kongreden sonra ayrıldılar. İki Odanın Başkan ve başkan yardımcıları aynı iken nasıl oldu da bu iki oda ayrıldı.

Esnaf Kefalet Kooperatifinin Ocak ayında yapılacak kongresinde Başkan Şükrü Şahin ile Yardımcısı Soner Karabulut ayrı ayrı listeler

 çıkaracağı söyleniliyor. Esnaf ve Esenler kamuoyunda, bu iddialara ve şaibelere cevap vermeden veya sonuçlanmadan nasıl aday adayı olacaklar diye konuşuluyor.



  • Salı 23 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 21.7 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Perşembe 19.4 ° / 14.2 ° Güneşli