Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Esenler Kaymakamı kim oldu?

Esenler Kaymakamı kim oldu?

Kaymakamlar Kararnamesiyle, Manavgat Kaymakamlığına atanan Adil Karataş’ın yerine Esenler Kaymakamlığına Bursa Orhangazi Kaymakamı Süleyman Özçakıcı atandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzası ile 24 Ağustos'ta Resmi Gazete'de yayımlanan atama karalarına göre pek çok ilçenin kaymakamı değişti. Süleyman Özçakıcı da Esenler Kaymakamı olarak atandı. Peki Süleyman Özçakıcı kimdir?

24 Ağustos Perşembe günü Resmi Gazete'de yayımlanan atama karalarına göre  255 kaymakamın ataması yapıldı. Türkiye genelinde pek çok ilçenin kaymakamı değişti. Atama karalarına göre Süleyman Özçakıcı da İstanbul Esenler Kaymakamı olarak görevlendirildi. Atama kararının ardından İstanbul Esenler'de yaşayan vatandaşlar Süleyman Özçakıcı kimdir? sorusuna yanıt arıyor. İşte Süleyman Özçakıcı'nın hayatı ve biyografisi...

SÜLEYMAN ÖZÇAKICI KİMDİR?

Süleyman Özçakıcı Esenler Kaymakamı olarak atandı. Atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Süleyman Özçakıcı daha önce Bursa Orhangazi Kaymakamı olarak görev yapıyordu.  Süleyman Özçakıcı kim sorusu haberimizin detayında olacak... 

Süleyman Özçakıcı Ankara  Üniversitesi Siyasal Bİlgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümüden mezun olmuştur. 

Lisans eğitiminin ardından yurt dışında dil eğitimi gördü. İngiltere'de 8 ay süreyle yabancı dil ve İngiliz İdari Sistemi üzerine eğitim alan Süleyman Özçakıcı daha sonra Adalet Yüksekokulunu bitirdi.

Yüksek Lisans eğitimini ise İzmir Ekonomi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Marka İletişimi branşında tamamladı. 

Kaymakam Vekili olarak Denizli Çardak'a atandı. 

Mülki İdare Amirliği'ne başlayan Süleyman Özçakıcı'nın görev yaptığı alanlar sırasıyla şu şekilde; 

Kofçaz Kaymakamı olarak görev yaptı.

Ekinözü Kaymakamı olarak görev yaptı.

Karakoçan Kaymakamı olarak görev yaptı.

Mecitözü Kaymakamı olarak görev yaptı.

Van Vali Yardımcısı olarak görev yaptı.

Çarşıbaşı Kaymakamı olarak görev yaptı.

Giresun Vali Yardımcısı  olarak görev yaptı.

Samandağ Kaymakamı olarak görev yaptı.

Balçova Kaymakamı olarak görev yaptı.-. 

Süleyman Özçakıcı İngilizce ve Arapça bilmektedir. Süleyman Özçakıcı Orhangazi Kaymakamı olarak görev yaparken İstanbul Esenler Kaymakamı olarak atandı.



Anahtar Kelimeler: Esenler Kaymakamı ?
  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı