Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Esenler Tapu Müdürlüğü’nün hizmetlerinden, Vatandaş memnun!

Esenler Tapu Müdürlüğü’nün hizmetlerinden, Vatandaş memnun!

Esenler Tapu Müdürlüğü İstanbul’da en yoğun ve en iyi hizmet veren müdürlüklerin başında geliyor, bir çok ilçe tapu müdürlüklerinde randevu sırası alamayan vatandaşlar çok daha hızlı işlemlerini yaptırabilmek için Esenler tapu müd

İstanbul İli Esenler ilçe kaymakamlığına bağlı ilçe tapu kadastro müdürlüğünde görev yapan personel ve tapu müdürünün özverili çalışmaları Esenler öncelikli tüm İstanbul halkı tarafından takdir ile karşılanıyor. Esenler’in çevre ilçelerinde yaşanan yoğunluktan dolayı Esenler tapuda işlemlerin hızlı yapılmasından dolayı vatandaş başvurularını Esenler İlçe’sinden yapıyor. İstanbul ilçeleri tapu müdürlüğü sıralamasında en üstlerde yer alan Esenler tapu müdürlüğü pratik ve hızlı çalışması 1 -2 güne başvuruları tamamlamasından dolayı vatandaş tarafından tercih ve takdir ediliyor.

Çalışanda Memnun, Hizmet Alanda Memnun

İstanbul’un tamamı gibi kentsel dönüşümün yoğun olduğu en büyük ilçe olması ve 60.000 konutun kentsel dönüşüm kapsamında olduğu öncelikle vatandaşın mülk satışları belediyeye devir işlemleri akabinde belediyenin hak sahiplerine bitmiş haliyle yenilenen binaların devir yapma iş yoğunluğunun yaşandığı ilçede vatandaşların memnuniyetleri yüzlerinden okunuyor.

Tapu işlemleri esnasında görüştüğümüz isimlerinin yazılmasını istemeyen tapu müdürlüğünde çalışan memurların bazılarına sorduk, size gelip iş yaptığınız vatandaşların size karşı davranışlarından memnun musunuz diye sorduğumuzda memurlar vatandaşın kendilerine gayet saygılı davrandığını, genel olarak vatandaşların davranışlarından memnun olduklarını söylediler.

Tapu Müdürlüğü olarak hedefimiz, vatandaşlarımızın işlemlerini en kısa sürede tamamlayarak müdürlüğümüzden mutlu bir şekilde ayrılmalarını sağlamaktır.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi önceden yapılan operasyonlardan sonra tapu dairelerinde herhangi bir akçeli ya da gayri yasal bir talep olmadığını sorduğumuz vatandaşlar teyit etti.

Yaptığımız röportajlarda bizlerde bu konuda olumsuz bir duyum almadık darısı tüm kamu kurumlarımıza diyelim, bu arada 6 aylığına Esenyurt Tapu müdürlüğüne giderek orada da adeta joker görevi yapan Esenler’de 5,nci yılını dolduran tapu müdürü Faruk Teksin’e ve tüm personeline, bizler de bu olumlu izlenimlerden dolayı tebrik ediyoruz. Haber/Sait Yılmaz



  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı