Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Esenler TUGVA Temsilcisinin Provakasyonu bozuldu

Esenler TUGVA Temsilcisinin Provakasyonu bozuldu

Esenler Belediye Çalışanı Şeref Yumurtacı’nın Provokasyonu bozuldu

Haber/ Hasan Gürsoy

14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimlere 3 gün kala Esenlerde seçimlere gölge düştü.

Esenler Belediye çalışanı ve Esenler TUGVA Temsilcisi Şeref Yumurtacı yanındaki küçük bir grubunu Millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu imzası ile CHP logolu sahte broşür dağıtırken Millet İttifakı 2.Bölge Milletvekili adayı Sayın Bülent Ütebay tarafından Esenler Atışalanı’nda suçüstü yakalandı.

Millet İttifakı 2.Bölge Milletvekili adayı Sayın Bülent Ütebay ile CHP Esenler Gençlik kolu Başkanı Atakan Koç suçüstü delilli yakaladıkları Esenler TUGVA Temsilcisi Şeref Yumurtacı ve beraberindeki gruba taşkınlık yapmadan, öfkeye mahal vermeden insani yaklaşımlarla süreci muhataplarına yapılanların gayri ahlakı olduğunu vurguladı.

Video kayıtlarına yansıyan paylaşımlarda Şeref yumurtacı ve arkadaşlarının olay mahalinden kaçmaya yeltenmeleri üzerine Bülent Ütebay’ın Emniyet güçlerine ulaşarak duruma müdahil olmalarını sağladı.

Ardından durumdan haberdar olan CHP İstanbul il yöneticilerinin Emniyet Binasına gelerek Bülent Ütebay ile birlikte şikayetçi oldular. Gözaltına alınan TUGVA Temsilcisi Şeref Yumurtacı ve arkadaşları ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldılar.

 

 

Sivil Toplum Kuruluşu Yöneticilerinin seçimlerde gayri ahlaki ve etik olmayan seçim çalışmaları yapması,  kamuoyu gözü önünde cereyan eden bu ve benzeri olayların provakatif eylemlere dönüşerek toplumu germenin hiç kimseye faydası olmayacaktır. 

TUGVA, yaşan provakatif olay karşısında Esenler Temsilcisinin görevden alıp almayacağı merak konusu. Ayrıca Esenler Belediye Başkanı M.T. Göksu’nun Belediye çalışanı olduğu ifade edilen hakkında ne gibi işlem yapacağı kamuoyu tarafından beklenmektedir. Olay mahallinden uzaklaşmaya çalıştığı aracın Esenler Belediyesi Envanterinde Kiralık araç olarak yer aldığı gelen iddialar arasındadır.

 

 

Millet İttifakı 2.Bölge Milletvekili adayı Sayın Bülent Ütebay’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Esenler Belediye Başkanı M.T. Göksu’ya sert bir mesaj göndererek oyuna gelmeyeceklerini deklare ederek baharı müjdeledi.



  • Perşembe 20.8 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Cuma 17.8 ° / 13.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 13.8 ° / 11.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu