Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

Esenlerde 30 Agustos`u Ikili Kutlamaya Devam

Esenlerde 30 Agustos`u Ikili Kutlamaya Devam

Ikinci 30 Agustos Zafer Bayrami kutlamalarina CHP, IP, DP, ADD, Pir Sultan Abdal Kültür Dernegi, Haci Bektasi Veli Kültür Dernegi, Ortopedik Engelliler dernegi, Görme Engelliler, Zihinsel Engelliler ve Trakya Balkan Türkleri Dernegi i Atatürk anitina çele

Haber Merkezi/Gazete Esenler

Esenlerde 30 Agustos’u Ikili Kutlamaya Devam
30 Agustos Zafer Bayrami Esenler’de ikili törenle kutlandi.

Ilk törene katilim oldukça azdi. Sabah saat 09:00 Dörtyol Cumhuriyet Meydaninda ki Atatürk aniti konulan çelenkle basladi. Törene Istanbul Vali Yardimcisi Kazim Tekin, Belediye Baskan Yardimcisi Faruk Aydin, Garnizon Komutani Piyade Albay Ersin Özkaya. Kamu Kurum Kuruluslari müdürleri, okul müdürleri, muhtarlar ve ögrenciler katildi.

Çelenk Töreni saygi durusu istiklal marsi ve ögrencilerin günün anlamina dair siirler okuduktan sonra saat 10:00 kaymakamlikta Istanbul Vali Yardimcisi Kazim Tekin 30 Agustos Zafer Bayrami kutlamalari kabul etti.

Ikinci 30 Agustos Zafer Bayrami kutlamalarina CHP, IP, DP, ADD, Pir Sultan Abdal Kültür Dernegi, Haci Bektasi Veli Kültür Dernegi, Ortopedik Engelliler dernegi, Görme Engelliler, Zihinsel Engelliler ve Trakya Balkan Türkleri Dernegi i Atatürk anitina çelenk koyarak gerçeklestirdiler.

Saat 12:00 yapilan ikinci Alternatif 30 Agustos Zafer Bayrami Çelenk Töreni kutlamalarina oldukça yogundu. CHP Esenler ilçe Baskani Halil Özden, IP, DP, ADD, Esenler Ilçe Baskanlari, Pir Sultan Abdal Kültür Dernegi, Haci Bektasi Veli Kültür Dernegi, Ortopedik Engelliler dernegi, Görme Engelliler, Zihinsel Engelliler ve Trakya Balkan Türkleri Dernegi baskanlari ve yönetim kurulu üyeleri ve çok sayida vatandas katildi.

30 Agustos Zafer Bayrami Çelenk Töreninde ADD Marmara bölge baskani Dr. Ahmet Metin, Isçi Partisi Esenler ilçe Baskani Oktay Sahin günün önemine dair konusma yaptilar.


CHP Esenler Ilçe Baskani Halil Özden törende ki konusmasinda; “Ortadogu batakligina, Müslüman’i Müslüman’a kirdirma oyunlarina bakarak, Yurtta Sulh Cihan’da sulh ilkesinin günümüzde tasidigi anlam ve önemi bir kez daha degerlendirilmeli, dikkate alinmalidir. Bu duygu ve düsüncelerle basta Büyük Zaferin Baskomutani Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, sehit silah arkadaslarini rahmet ve sükranla, gazilerimizi de minnetle aniyor, sevgi ve saygilarimi sunuyorum” dedi.

 

 



  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 20.8 ° / 14.1 ° Güneşli