Tarih: 11.07.2015 11:55

Esenlerde Balyoz yani Ani Müdahale Timimizi devrede

Facebook Twitter Linked-in

Esenlerde Balyoz yani Ani Müdahale Timimizi devrede

Esenler Ilçe Emniyet Müdür Yardimcisi Ayhan Sögüt “Balyoz yani Ani Müdahale Timimizi devreye soktuk. Tim 14`er kisiden olusan 2 minibüste 28 polis arkadasimiz 2 grup halinde görev yapacak”

Esenler Ilçe Emniyet Müdürlügü tarafindan düzenlenen, halk ile polis arasindaki iliskileri gelistirmek ve vatandaslarin sikintilarini dinleyip çözmek amaciyla düzenlenen 2015 yili Huzur Toplantisi, Esenler Kaymakamligi Konferans Salonu`nda yapildi. Toplantiya; Esenler Kaymakami Yüksel Ünal, Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu, Esenler Ilçe Emniyet Müdür Yardimcisi Ayhan Sögüt, Esenler Belediye Baskan Yardimcisi Ömer Çetinkaya, bazi Belediye Meclis üyeleri, ilçedeki sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri, mahalle muhtarlari, okul müdürleri, ögretmenler ve çok sayida vatandas katildi. Toplanti, saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan basladi.

 

HER YERE GÜVENLIK KAMERASI

Toplantida konusan Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu, sehrin ihtiyaçlarindan söz ederek, "Bir sehirde olmasi gereken üç temel sey; huzur, güven ve refahtir. Biz de Esenler`in sloganindaki gibi huzur ve umut sehri olmasi için çalisiyoruz" dedi.

 

"Esenler`de güvenlik anlaminda insanin yasam hakkini muhafaza etmeliyiz" diyen Göksu, "Esenler`deki tüm okul, sokak ve parklari güvenlik kamerasiyla donatip Ilçe Emniyetimizle entegre etmek istiyoruz. Ayrica sokak aydinlatmalarini eksiksiz saglayarak ilçede metruk bina kalmamasi için çalisiyoruz. Bunun için proje üretip çalismaya devam ediyoruz" seklinde konustu.

 

DAYANISMA RUHU ÖNEMLI

Esenler Kaymakami Yüksel Ünal da, merkezi ve yerel yönetimlerin birlikte hareket etmesi gerektigini söyleyerek, "Esenler`de yasamak bir ayricalik. Vatandaslarimizin bu ayricaligi daha iyi hissetmesi, refah ve güven içinde yasamasi için merkezi ve yerel yönetimlerin dayanisma ruhuyla hareket etmesi gerekiyor" dedi.

 

BALYOZ TIMI DEVREDE

Toplantida Esenler Ilçe Emniyet Müdür Yardimcisi Ayhan Sögüt, Esenler`de faaliyete geçen ‘Balyoz Timi’nden bahsetti. Sögüt, “Balyoz yani Ani Müdahale Timimizi devreye soktuk. Balyoz Timimizde toplam 14`er kisiden olusan 2 minibüste 28 polis arkadasimiz 2 grup halinde görev yapacak. Balyoz Timimiz, ilçemizde bulunan YTÜ Davutpasa Kampüsü`nde çikabilecek olaylarda, köse baslarinda bekleyen sahislara, park ve bahçelerde suç unsuru teskil edebilecek sahislara karsi görev yapacak" diye konustu. Sögüt, sunumun ardindan kendisine yöneltilen sorulari da cevapladi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —