Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

?Esenlerde bir sey degisecek her sey degisecek?

?Esenlerde bir sey degisecek her sey degisecek?

MHP Esenler Ilçe Baskanligi yerel basina vermis oldugu kahvaltida Belediye Baskan Adaylari Ahmet Fidan çarpici açiklamalarda bulundu. Fidan? Esenlerde bir sey degisecek her sey degisecek? ifadesinde bulundu.

“Esenlerde bir sey degisecek her sey degisecek”
MHP Esenler Ilçe Baskanligi yerel basina vermis oldugu kahvaltida Belediye Baskan Adaylari Ahmet Fidan çarpici açiklamalarda bulundu. Fidan” Esenlerde bir sey degisecek her sey degisecek” ifadesinde bulundu.
 
Yerel basinla verilen Kahvaltili toplantida konusan Esenler Belediye Baskani Adayi Ahmet Fidan;“ Bölgemizdeki yerel basin adayligimizla, ilgili ufak ipuçlari vermisti. Esenler’de parti olarak ciddi adaylik rekabeti yasadik. Genel merkezimiz yapilan anketler neticesinde bizim adayligimizi uygun gördü. 2014 yerel seçimlerinde belediye baskani adayi olarak sizlerin karsisindayim. 1 Aralik itibariyle ilçe baskanligini birakmistim. Ilçe baskanligina Suat kardesimiz seçildi. Kendisine basarilar diliyorum.
 
Esenler’ deki bu kötü gidise dur demek ve önünü açabilmek için bir araya geldik ve aday olduk. Diger partiler de ciddi adaylar çikardilar. Adayligimiz asamasinda bize yol gösteren büyüklerime de tesekkür ederim.”
 
Fidan”Esenler’de bir seyler degisecek her sey degisecek diye yola çiktik. 2009 seçimlerindeki projelerimiz noter tasdiklidir. Biz basina Esenler’in eksiklerini belirleyip projelerimizi dagittiktan sonra AKP projelerimizin ismini degistirerek kamuoyu ile paylasti. Amaç Esenlere hizmet oldugundan bir sey demedik. Ama 2009’dan bu güne kadar görüldü ki hizmetten çok kendilerini öne çikardilar. Kendi yandaslarina hizmet ettiler, millete degil. Biz yine dimdik karsilarinda durduk, haksizliklari mahkemeye tasidik.
 
Esenler 2009’dan sonra tam sahipsiz bir ortamda kalmistir. Belediye baskanligimiz sürecinde mücadelemiz inandigimiz degerler üzerine devam edecektir. ‘Bilali Habes sesimiz, Hz. Ömer adaletimiz’ olacaktir. Ve seçimler bittigi gün kazandigimizda yakamizdaki parti rozetini çikarip Esenler belediyesi rozetini takariz.


 
Fidan “Bes yil bedava heba edildi gitti. Bu bes yilda vatandas elestirince büyük sehir yapiyor, elestirmediginde ise ben yaptim diyerek belediyeyi yönettiler. Esenler’i bazi STK’lari kullanarak, belediye bütçesinden yardimlar yaparak ve baski kurarak yönetmeye devam ettiler. Bu gün Esenler’de beytul mal olani olmayani partizanca kullanan anlayisi ortadan kaldiracak güçlü bir iradeye ihtiyaç var. Allah kursagimiza zerre miktar beytul mal nasip etmesin. Zaten biz bunlari silkeler atariz. Bu süreçte harcayacagimiz her kurus çocuklarimizin nafakasindan olacaktir, baska bir yerden degil…” dedi.



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı